11. Pamuk Festivali ve Kurtuluş etkinlikleri başladı

11. Pamuk Festivali ve Kurtuluş etkinlikleri başladı

11. Pamuk Festivali ve Kurtuluş etkinlikleri başladı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
11. Söke Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı kapsamında organize edilen sergi açılışları ile başladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı"nın resmi kutlama programının sona ermesinin ardından Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mücahit Tamer ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Bedesten Sergi Salonu"ndaki Atatürk konulu fotoğraf ve yaz okulu kurslarının sergisinin açılış kurdelesini kesti.
Sergi açılışı töreninde protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da hazır bulundu. Protokol üyelerince ilk olarak Atatürk konulu fotoğraf sergisinin açılış kurdelesi kesildi. Atatürk"ün bazı bilinmeyen fotoğraflarının bulunduğu sergiyi inceleyen protokol üyeleri, daha sonra yaz okulu kursları sergisinin açılış kurdelesini kursiyer öğrencilerle birlikte kestiler.
Yaz okulu kurslarının sergilendiği salonda 6. Sınıf öğrencisi Sıla Erçin"in ebru sanatı canlı performansı, protokol üyeleri ile vatandaşları adeta büyülerken Ebru Sanatı Öğretmeni Mustafa Aygün"ü ve öğrencisini tebrik eden Kaymakam Demirezer ile Başkan Toyran, kurs eğitmenlerinden yaz okulu kursları hakkında bilgi aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.