Zafer Bayramı,coşkuyla kutlandı

Zafer Bayramı,coşkuyla kutlandı

Zafer Bayramı,coşkuyla kutlandı

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Büyük zorluklar kazanılan 30 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi"nin 92"nci yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Söke"de düzenlenen program ve etkinliklerle kutlandı.
Düzenlenen kutlama programında Söke İlçe Kaymakam Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mücahit Tamer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Başsavcı Vekili İsmail Okumuş"un yanısıra, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, STK yöneticileri ve az sayıda Sökeli vatandaş da hazır bulundu.
Sabah saatlerinde Söke Cumhuriyet Meydanı"nda düzenlenen tören ile icra edilen etkinlikler, Atatürk Anıtı"na Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mücahit Tamer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Cumhuriyet Başsavcı Vekili İsmail Okumuş"un çelenk bırakması ile başladı. Ulu Önder Atatürk ile ebediyete intikal eden şehit ve gaziler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunduktan sonra Kaymakamlık makamında kutlama töreni gerçekleştirildi. Söke Kaymakamı Demirezer, makam odasında Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mücahit Tamer, Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile birlikte tebrikleri kabul etti.
Daha sonra Kaymakam Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mücahit Tamer, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, halkın ve askeri tören kıtasının bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Piyade Üsteğmen Mehmet Pirim"in okuduğu kutlama programı çerçevesinde, bu yıl geçen yılların aksine Alay Komutanlığı Bando Takımı lağvedildiği için Söke Belediyesi Şehir Bandosu görev yaptı. Yaklaşık 1 saat süren kutlama programı, Söke Belediyesi Şehir Bandosu"nun çaldığı marşlar eşliğinde geçit yapan askeri birliklerin halk tarafından coşkuyla alkışlanması ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.