EVİNİZİ BAŞINIZA YIKACAĞIM

EVİNİZİ BAŞINIZA YIKACAĞIM

Ümmet Akın’dan CHP’lilere görülmemiş tehdit!!!“EVİNİZİ BAŞINIZA YIKACAĞIM”

Aydın"ın Germencik ilçesi Belediye Başkanı Ümmet Akın, bir meclis üyesine “evinizi başınıza yıkarım” tehditinde bulunduğu öğrenildi. Tehdit edilen CHP'li meclis üyesi Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
Germencik'in MHP"li Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın, CHP"li meclis üyesine “evinizi başınıza yıkarım” tehdidi yargıya taşındı. Tehdit edilen meclis üyesi olayın peşini bırakmamaya kararlı.
GÖZÜNÜ KİN BÜRÜDÜ
Germencik halkının yoğun ilgi gösterdiği ve ilçenin tek parkı özelliğindeki alanın yeşil alandan çıkarılmak istenmes tartışmanın fitilini ateşledi. Bir kaç yıl önce tamamlanan ve hizmete giren meydan ve parkın yeşil alandan çıkartılarak belediye binası yapılma isteği tartışmaların başlangıcı olarak gösteriliyor. Germencik Belediye Başkanı Akın'ın, meydan ve parkın yeşil alandan çıkartılarak belediye binası yapılması yönündeki girişimi Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi"nde reddedilince küplere bindi. Germencik Belediye Başkanı Akın, faturayı Germencik"in CHP"li Büyükşehir Meclis Üyesi Hürrem Zencirci"ye kesmek isteyince ortalık karıştı.
AKIN'DAN "EVİNİZİ BAŞINIZA YIKARIM!" TEHDİDİ GELDİ
Olay şöyle gelişti: MHP'li Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın izindeydi ve Belediye Başkanlığı makamına Belediye Meclis Üyesi Turgut Gökçen vekalet ediyordu. Turgut Gökçen iddialara göre, Ümmet Akın'dan aldığı emirle CHP"li meclis üyesi Hürrem Zencirci"yi belediyeye davet etti. Turgut Gökçen görüşme davetini alınca, görüşmenin konusunu sordu ancak Turgut Gökçen ne konuda konuşacakları hakkında da bilgilendirme yapmadı ve sadece dostane bir görüşme olacağı bilgisini vermekle yetindi. Hürrem Zencirci davet üzerine görüşmek için gittiği belediye başkanlığı makamında belediye başkan yardımcısı Adem Toy"un da olduğunu gördü. Üç kişinin bulunduğu makam odasında meydan ve parkın yeşil alandan çıkartılarak belediye binası yapılması yönündeki girişimin engellenmesi konusu görüşülürken odaya bir anda Ümmet Akın girdi. Ümmet Akın'ın izinli olduğu halde belediyeye tesadüfen uğradığı havası estrildi. Ümmet Akın gelene kadar dostane geçen sohbet havası bir anda tartışmaya dönüştü. Hürrem Zencirci"nin red oyu kullanmasını içine sindiremediği her halinden belli olan Ümmet Akın, sinirli bir ses tonuyla ve azarlar şekilde CHP'li meclis üyelerini kast ederek, “Hepinizin evini, barkını başınıza yıkarım” diye tehdit etti. Makam odasında kurulan kumpası anlayan Hürrem Zencirci, Ümmet Akın'ı saygılı olmaya davet ederek, böyle bir şeye hakkı ve yetkisi olmadığını söyledi. Hürrem Zencirci'nin uyarılarına daha çok kızan Ümmet Akın, CHP'lilerin bir sabah kalktıklarında kapılarının önünde dozerlerini görünce şaşırmamaları gerektiği uyarısında bulundu.
ORTAM GERİLİNCE AKIN'I YATIŞTIRAMADILAR
Tehditlerin artmasından rahatsız olan ve tartışmanın kavgaya dönüşeceğini anlayan MHP'li Germencik Belediye Başkan Vekili Turgut Gökçen'in Ümmet Akın'ı yatıştırma girişimleri de sonuç vermedi. Yaşanan tartışmadan rahatsız olup, odadan çıkmak isteyen Hürrem Zencirci'nin bu girişimi de Ümmet Akın'ın sözlü saldırıları nedeniyle defalarca engellendi. Hakaretlere ve tehditlere daha fazla tahammül edemeyen Hürrem Zencirci, "Bu odada yaşananlar ve kullandığın kelimeler hoş değil. Hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacağım." diyerek makam odasını terk etti.
Açıklamalarda bulunan Hürrem Zincirci, "Ümmet Akın izinli olduğunu biliyordum. Birden makam odasına girdi ve yeşil alan konusunun büyükşehir belediye meclisinde reddedilmesinden dolayı sinirli olduğunu belirtti. Gelişmeden benim sorumlu olduğumu söyledi, bağırmaya başladı, tehditler savurdu. Kendisinin izinli olduğunu ve şuanda muhatabım olmadığını, Başkan Vekili Turgut Gökçen'in daveti üzerine geldiğimi söyledim. Bir tezgahla karşı karşıya olduğumu gördüm. Tehditlerinin boş laflar olduğunu ve kimsenin evini barkını yıkmaya ne gücünün ne de yetkisinin olmadığını hatırlattım. Ama gözünü öfke bürümüştü ve benim uyarılarıma daha çok tehdit ederek sürdürdü. Bir sabah dozerleri kapımızda göreceğimiz uyarısında bulundu. Başkan Vekili Turgut Gökçen yaşananlardan rahatsız olduğumu gördü ve bir kaç defa müdehale etmeye çalıştı. O da Ümmet Akın'ı yatıştıramadı. Ümmet Akın'ın tehditlerini belediyenin koridorlarında duyanlar oldu. "Evinizi, barkınızı başınıza yıkarım" tehditlerini belediye koridorundan duyanlar şahidimdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.