SÖKE’DE ‘KİMLİK VE İTAAT’ KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

SÖKE’DE ‘KİMLİK VE İTAAT’ KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

SÖKE’DE ‘KİMLİK VE İTAAT’ KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

- 17 KADIN FOTOĞRAFÇININ ESERLERİ SÖKE"DE SERGİLENİYOR
Gerçek Gazetesi
"Çizgeli Kedi Kadın Projesi" kapsamında Ege Bölgesi"ni dolaşan fotoğraf sergisi Söke"ye konuk oldu. Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi"nde açılan sergi 10 Ekim tarihine kadar açık kalacak.
Fotoğraf sanatçıları Arzu Güngör, Aslı Öktener Köse, Aynur Şen, Aysun Öküzcüoğlu Taşar, Ayşe Aytün Aytar, Canan Gümüşalan, Emel Kayın, Fenay Ulu, Gönül Ocak, Işık Deniz Nalbantoğlu, Işık Gülçubuk, Latife Özyurt, Meltem Çiftçi, Nurhan Doğan, Şehlem Sebik, Ülker Sokulluoğlu, Yeşer Sarıyıldız"ın eserlerinin yer aldığı "Kimlik ve İtaat" adlı sergi Sökeli sanatseverler ile buluştu.
Çizgeli Kedi Sanat Galerisi"nin 2007 sonunda başlayan ve 2009 Mayıs'ına dek süren bir atölye süreci ile, farklı yaş, deneyim ve mesleklerden 17 kadın katılımcının ortaya koyduğu 32 çalışmadan oluşan sergi, Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi"nde açıldı.
İzmir ve çevresini dolaşan sergi Söke"de 10 Ekim tarihine kadar açık kalacak. Beğeni toplayan “Kimlik ve İtaat” isimli sergi daha önce 15-30 Ağustos 2009 tarihleri arasında Urla Belediyesi Fotoğraf Sanat Evi, 3-6 Eylül 2009 tarihleri arasında (Karaburun Bilim Kongresi programı kapsamında) Karaburun Belediye Etkinlik Merkezi, 13-18 Eylül 2009 haftasında Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'ne konuk olmuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.