Nissan'dan avantajlı Kasım kampanyası

Nissan'dan avantajlı Kasım kampanyası

Nissan, Kasım ayında düz vites Qashqai modeli araç alacaklara 2 bin TL değerinde akaryakıt hediyesinin yanında Micra ve Juke modellerinde cazip fırsatlar sunuyor.

Nissan, Kasım ayında geçerli olacak kampanyası dahilinde, kompakt SUV segmentinin önde gelen modeli Qashqai'nin düz vitesli versiyonlarında akaryakıt hediyesi sunuyor. BP işbirliği ile gerçekleştirilen kampanya kapsamında yeni Qashqai'nin 1.2 M/T, 1.6 M/T ve 1.5 M/T versiyonlarından birini tercih edenlere 2.000 TL değerinde akaryakıt hediye ediliyor. Uygulamaya katılan BP Club üyesi anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapılacak alımlarda ve 1 sene boyunca geçerli olacak kampanyada, 24 saat içerisinde en fazla 300 TL’lik akaryakıt alımı gerçekleştirilebilecek.

Nissan Kasım ayında ayrıca, Micra ve Juke modellerinde cazip fırsatlar sunuyor. Micra modelinde 15.000 TL kredi için 15 ay boyunca yüzde 0,59 faiz oranı sunan Nissan, yeni Juke'de ise 20.000 TL kredi kullanıldığında 20 ay boyunca 0.59 faiz oraı ile geri ödeme imkanı sağlıyor.

nissan.jpgnissan1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.