Novada’da sonbahar şenliği

Novada’da sonbahar şenliği

Novada’da sonbahar şenliği


█ Gerçek Gazetesi
Levent TUNCER
Aydın Türk Amerikan Koleji"nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl ikincisini Novada Outlet Söke"de gerçekleştirdiği “Sonbahar Şenliği” büyük bir coşku ile kutlandı.
Açılış konuşmasını Aydın Türk Amerikan Koleji Anaokulu ve Sosyal Aktiviteler Müdürü Dilek İkbal Soğancı"nın gerçekleştirdiği şenlik, öğrenci ve velilerin yanı sıra alışveriş merkezi misafirleri tarafından da ilgi ile izlendi. Soğancı, eğitimdeki iddiasını gerçekleştirdiği etkinliklerle de ortaya koyan Aydın Türk Amerikan Koleji"nin sonbahar etkinliğine katılımlarından dolayı Sökelilere teşekkür etti.
Müzik öğretmeni Başak Kuyumcu önderliğindeki koronun konserini Aydın Türk Amerikan Koleji Lise Bölümü öğrencilerinin sahnelediği Latin dans gösterileri izledi.
İzleyenlerden büyük alkış alan Aydın Türk Amerikan Koleji ve Aydın Televizyonu Çok Sesli Halk Korosu"nun konserinin ardından Karadeniz müziğine yeni bir soluk getiren Cem Tarım sahne aldı. Cem Tarım, seslendirdiği şarkılarla hem çocuklara hem de velilere unutulmaz anlar yaşattı. Sonbahar şenliğine Amerika"dan gelen Star Dust Grubu"nun gösterisi damgasını vurdu. Renkli kostümleri ve dansları ile büyük beğeni toplayan grup, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Şenlik, katılımcıların ve alışveriş merkezi ziyaretçilerinin hep birlikte söylediği Onuncu Yıl Marşı ile coşkulu bir şekilde sona erdi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.