“Nur topu gibi bir müfettişimiz daha oldu”

“Nur topu gibi bir müfettişimiz daha oldu”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karpuzlu’da yaptığı açıklamada AK Parti Urfa Milletvekili ve Aydın Milletvekili Adayı Zeynep Karahan Uslu’ya gönderme yaparak “Nur topu gibi bir müfettişimiz daha oldu...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karpuzlu’da yaptığı açıklamada AK Parti Urfa Milletvekili ve Aydın Milletvekili Adayı Zeynep Karahan Uslu’ya gönderme yaparak “Nur topu gibi bir müfettişimiz daha oldu. Aydın’da garip gurebayı düşünüp halkın ucuz ekmek yemesi için halk ekmek ürettik. Şimdi de bunu soruşturmak için nur topu gibi yeni bir müfettiş gönderdiler” dedi.
Müfettiş rakamları üzerinden açıklama yapanların rakamları iyi hesap etmediğini ve sadece Bakanlıktan gelen müfettişler üzerinden konuştuğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Valiliği’nden de sürekli müfettişlerin geldiğini belirterek “Şimdi yeni nur topu gibi bir müfettişimiz daha oldu. Bunun geliş sebebi Aydın’da garip gurebaya belediye olarak çıkardığımız halk ekmek ile daha ucuz fiyata doyurmak istememiz. Şunu kimse unutmasın ki biz olduğumuz sürece Aydın’da kimse yatağa aç ve açık girmeyecek. Bunun için çalışacağız. Onlar müfettiş göndersinler. Araştırsınlar, biz halkımız için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.