Öğrenci festivali yapıldı

Öğrenci festivali yapıldı

ADÜ Öğrenci Topluluğu şenlikleri yapıldı

Gerçek Gazetesi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) tarafından 4 yıl önce kurulan öğrenci toplulukları hazırladıkları programla yaptıkları çalışmaları sergiledi. 15 yıl önce bin 479 öğrenci ile eğitim-öğretime başlayan ve bugün 19 bin 832 öğrenciye ulaşan ADÜ bünyesinde oluşturulan 39 ayrı öğrenci topluluğundan 37'si açtıkları stant ile çalışmalarını sergiledi.
ADÜ Kültür ve Spor Salonu'nda gerçekleştirilen geceye Aydın vali Yardımcısı Cevdet Kuran, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, öğretim üyeleri öğrenciler ve davetliler katıldı. Gecenin açılışında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra üniversite öğrencileri hep bir ağızdan Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni ve Gençliğin Ata'ya cevabını okudular. Daha sonra ADÜ Halk Dansları Topluluğu tarafından davetlilere çeşitli oyunlar sergilendi.
ADÜ Rektörü Boylu, her geçen gün gelişen üniversitede bilimsel çalışmaların yanında öğretim görevlileri tarafından öğrencilerin sosyal aktivitelere de yönlendirildiğini belirterek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversite'nin kurulduğu günden bu yana okul içerisinde ciddi manada hiçbir olayın yaşanmadığını da ifade eden Rektör Boylu, "Bilimsel çalışmalardaki aktivitelerimize paralel olarak bir yıl içerisinde öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda sosyal, kültürel ve sanatsal alanda çalışmalarımız devam ediyor. Tüm öğrencilerimizi bu güzel çalışmaları ve tanıtımlarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Gecede stant açan tüm topluluklar çalışmalarını sinevizyon gösterileri ile davetlilere ve diğer topluluklarda yer alan öğrencilere sundu.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.