Öğrenci servisi otomobille çarpıştı: 2 ölü, 14 yaralı

Öğrenci servisi otomobille çarpıştı: 2 ölü, 14 yaralı

Öğrenci servisi otomobille çarpıştı: 2 ölü, 14 yaralı

Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında Aydın-İzmir karayolu Kızılcaköy kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesinden İncirliova istikametine gitmekte olan Feyzullah Yolçi'nin kullandığı 09 FV 023 plakalı otomobil, kavşağa geldiği sırada yakıt almak için petrol istasyonuna dönmek istedi. Kontrolsüz şekilde dönüş yapan otomobil karşı şeritten gelen ve Germencik’ten aldığı öğrencileri Efeler ilçesindeki özel bir ilkokula götürmekte olan Ahmet Barut yönetimindeki 09 P 5127 plakalı servis minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan servis minibüsü, karşı şeride ve ardından yolun karşısına geçerek devrildi. Kazada devrilen servisin ön kısmında oturan servis hostesi Gani Orcan olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilen otomobil sürücüsü Feyzullah Yolçi de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Serviste sıkışan şoför Ahmet Barut ile 13 öğrenci, Aydın Büyükşehir Belediyesi AKS 110 ekipleri tarafından sıkıştıkları yerlerden kurtarıldı. Şoför Barut ile yaralı öğrenciler Ahmet Eren Altıntaş, Neriman Sivri, Emre Salafur, Furkan Tekeli, Berkay Bulut, İrem Özcan, Merve Toy, Seray Bozdağ, Ezgi Su Doğan, Berkay Demir, Mehmet Tekeli, Mustafa Kömür ve Emre Akıllı ambulanslarla Efeler’deki üç ayrı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Araçların hurdaya döndüğü kaza nedeniyle Aydın-İzmir karayolunda trafik akışı tek şeritten kontrollü sağlandı. Öğrencilerin çanta ve diğer eşyalarının yola savrulduğu kaza yerinde yapılan çalışmaların ardından 2 saat sonra trafik akışı normal seyrine döndü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.