Öğretmenler yapıcı ve yaratıcıdır

Öğretmenler yapıcı ve yaratıcıdır

Vali Malay, “Öğretmenler yapıcı ve yaratıcıdır

Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Türk Harf inkilabı'nın yapılışının ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliği'ni kabul ettiği tarih olan 24 Kasım'ı yarın bir kez daha Öğretmenler Günü olarak kutlayacağız.
Söke'de yarın sabah saat 09.00'da Atatürk Anıtı önünde çelenk programı gerçekleştirilirken saat 10.00'dan itibaren ise Öğretmenevi'nde bir program gerçekleştirilecek.
Yarın kutlamaya başlayacağımız Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Aydın Valisi Mustafa Malay, "Atatürk'e "Başöğretmen” ünvanı verilişinin 79'ncu yılını ve Öğretmenler Günü"nü kutluyoruz. Tüm öğrenmenlerin bu güzel günü kutlu olsun. Öğretmen; yapıcı ve yaratıcıdır. İnsan haklarına saygılıdır. Öğretmen özverili, çevreye güven ve inanç veren içi insan sevgisiyle dolu bir kişidir. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.