Öğretmenlerin kupası Ziraat Odası’nın

Öğretmenlerin kupası Ziraat Odası’nın

Öğretmenlerin kupası Ziraat Odası’nın

Gerçek Gazetesi
Yılmaz ÖLMEZ
Aydın"ın Yenipazar İlçesi"nde 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Voleybol turnuvası düzenlendi. Turnuvaya kurumların yanı sıra odalar ve köy muhtarlıkları da katıldı. 25 Ekim tarihinde başlayan ve 1 ay süren turnuvanın yıldızı ise Yenipazar Ziraat Odası"nın tarımcılardan oluşan ekibi oldu. Jandarma gücü, Esnaf, Belediye, Hamzabali ve Donduran ekiplerini yenen Ziraat Odası ekibi, finalde Hamzabali ile karşı karşıya geldi.
Kapalı spor salonunda gerçekleşen final maçına ilgi yoğun oldu. Yenipazar Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kozbek, ”24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen "Başöğretmenlik" Voleybol turnuvasında “A” grubunda yer aldık. Grubumuzda rakiplerimizi yenerek finale çıktık. 23 Kasım Çarşamba akşamı gerçekleşen final maçında Hamzabali ile karşı karşıya geldik. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen arkadaşlarımız oyundan düşmedi ve 3-1"lik setle finale adını yazdırmasını bildi. Tüm tarım kesimi adına kendilerini kutluyorum.” dedi. Final müsabakasını Belediye Başkanı ve Milli Eğitim camiası da izledi. Şampiyon ekip kupayı büyük bir gururla havaya kaldırırken, bu mutlu an objektiflere de yansıdı.
Şampiyonluk kupasını kazanmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Kozbek, ”Kupayı kazanmak çok güzel. Fakat "Başöğretmen" adı altında düzenlenen turnuvada şampiyon olup, geleceğimizi aydınlatan öğretmenlerimizin adını taşıyan kupayı almak bir başka güzel ve anlamlı. Ben bu vesileyle, ülkemizin ve milletimizin geleceği çocuk ve gençlerimizi hünerli elleriyle yoğuran değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.