Oktay usta, sağlık için zeytinyağlı yemekleri tavsiye etti

Oktay usta, sağlık için zeytinyağlı yemekleri tavsiye etti

Televizyonların sevilen yemek ustası Oktay Usta sağlıklı beslenme için Aydın'ın zeytinyağlı yemeklerini tavsiyesi etti. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği'nde Oktay Aymelek...

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği'nde Oktay Aymelek (Oktay Usta) zeytinyağlı yemek ve tariflerini anlattı. Aydınlı kadınların büyük ilgi gösterdiği Oktay Usta, düzenlediği yarışmalarla festivale renk kattı. Oktay Usta, sağlık için Aydın'ın zeytinyağlı yemeklerini tavsiye etti.

Aydın Atatürk Kent Meydanı’ndaki Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği'nin son gününde sahne alan Oktay Usta, Aydın zeytinyağına övgüler yağdırdı. Sağlıklı yaşam için yemeklerde zeytinyağını tavsiye eden Oktay Usta, "Sağlıklı bir yaşam için zeytinyağı tüketmeliyiz. Aydın’da tüketiliyor ama ülkemizde az biliniyor ve az tüketiliyor. Ülkemizde sağlıklı yaşam için herkes zeytinyağı tüketsin. Ülkemiz bir zeytinyağı cenneti. Güzel ülkemizde güzel nimetler var. Bunların duyurusunu çok iyi yapmamız lazım." dedi.

Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Şenliği’nde Oktay Usta, Aydın yöresine has, zeytinyağlı, goruklu bamya yemeği yarışması düzenledi. Üç yarışmacının yarıştığı yemek yarışmasında Aynur Arı birinci, Yağmur Özdoğan ikinci, Türkan Kayaalp üçüncü oldu Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Festivalde, Çine Meslek Yüksekokulu yöneticileri, Oktay Usta’ya kendi ürettikleri natürel zeytinyağı hediye etti. Program sonunda Oktay Aymelek, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.