Okullara destek

Okullara destek

Söke belediyesi’nden okullara destek

Hafta başında belirlenen program dahilinde okullarda temizlik çalışmasına başlayan Söke Belediyesi, Söke İlçe Milli Eğitim camiasına dev bir destekte daha bulundu. Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği neticesinde okullar tarafından belirlenen temizlik malzemesi ihtiyacı malzemeler; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"ne teslim edildi. Okulların en fazla sıkıntı duyduğu konuların başında gelen temizlik malzemesi derdine, derman olan Söke Belediyesi; 2 bin 700 litre çamaşır suyu, 3 bin litre sıvı sabun, 3 bin litre yüzey temizleyicisi, bin 300 paket tuvalet kağıdı, 450 adet süpürge, 335 adet paspas, 2 bin adet çöp poşeti, 200 litre kireç çözücü (porçöz), 100 adet temizlik bezini Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü"ne okullara dağıtılmak üzere teslim etti.
Malzemelerin tesliminde Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş ve Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın"da bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, Söke Belediyesi"nin büyük bir destek sağladığını belirterek; “İnanılmaz duygular içindeyim. Bu iyiliği ve kıymetini görmemek nankörlük olur. Eğitim vidan sorumluluğumuzdur, sorumluluğu yerine getirdiğiniz için; Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran başta olmak üzere, bu destekte payı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş; “Söke Belediyesi olarak her zaman eğitimin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Tüm eğitim camiasına yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.