“Ölüm Kavşağı” kazalara davetiye çıkarıyor

“Ölüm Kavşağı” kazalara davetiye çıkarıyor

“Ölüm Kavşağı” kazalara davetiye çıkarıyor


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Söke-Milas Karayolu üzerinde bulunan Priene Outlet karşısındaki Tayem Kavşağı, duble yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından sinyalizasyon konulmadığı için kazalara davetiye çıkarıyor.
Özellikle yaz aylarında yoğun trafik akışı esnasında zaman zaman türlü kazalara sebebiyet veren kavşakta sinyalizasyon olmaması yol güzergahında seyreden şoförler ile Priene Outlet mağazasındaki çalışan personelleri ve müşterileri çileden çıkarıyor.
“KAPISINI
ÇALMADIĞIMIZ
YETKİLİ KALMADI”
En son bu yıl içinde Ocak-Şubat aylarında gerçekleşen ölümlü kazalarla gündeme gelen kavşağı, "Ölüm Kavşağı" olarak nitelendiren Priene Outlet Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın, “Kapısını çalıp yazılı dilekçe ile başvurmadığımız yetkili kalmadı. Sesimizi duyan yok. Karayolları bu kavşakta başka canlar yanmadan acilen çözüm bulsun” dedi.
“KARAYOLLARI"NI
GÖREVE DAVET
EDİYORUM”
Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü"nün orta refüj peyzaj çalışmalarını sürdürdüğüne ilişkin tabela koyduğu kavşakta yaklaşık 3 yıldan bu yana herhangi bir sinyalizasyon çalışmasının ve girişimin söz konusu olmadığını belirten Akalın, “Bu kavşak Karayolları"nın çok büyük bir ayıbıdır ve asrın hatasıdır. Böyle bir kavşağa sinyalizasyon koyamayan Karayolları"nı göreve çağırıyorum. Yetkililer sesimizi duysun. Koskoca Karayolları"nın böylesine yoğun trafik akışının söz konusu olduğu bir noktaya sinyalizasyon koyamamasına akıl sır erdiremiyorum. Hemen hemen her gün burada irili ufaklı kazalar oluyor, bir gün burada büyük bir kaza olacak ve olan yine gariban vatandaşımıza olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.