"Önce çuvaldızı kendine, sonra iğneyi başkasına batır!"

Durmuş TUNA
Aydın Amatör Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Sökespor'da herkes terfi maçlarında başarılı olup 3. Lig'e yükselmesinin hesabını yapıyor.
Yıllarca 2. Lig ve 3. Lig'de mücadele eden hatta başarılara imza atan Sökespor'un bugün amatör kümede yer alması Söke'de kabullenilemiyor.
Söke'nin futbol takımının 3. Lig'de daha sonrada 2. Lig'de mücadele etmesi gerektiğine inanan Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, 2004 yerel seçimlerinde aday olduğunda bu yönde açıklamada bulunmuştu.
Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'nin gözle görülür 5 vaadinden birisiydi Sökespor'un profesyonel ligde mücadele etmesi...
Sökespor 2005-2006 futbol sezonunda Isparta'da oynanan terfi maçlarında 3. Lig'in kapısından dönmüştü. Isparta'ya kafileyle birlikte giden Necdet Özekmekçi 3. Lig'in kapısından dönüldüğü için yılmadı ve Sökespor'un bir kez daha terfi maçlarına gitmesi için maddi ve manevi desteğini esirgemedi.
Sökespor'un grubunda şampiyon olması kesin gibi birşey. En kötü ihtimal ilk üçe kalan takımlar terfi maçlarına katılabiliyor. Bu üç takımdan biri de Sökespor olacağına eminim. Terfi maçlarından önce şuan grup maçları oynayacak olmamıza rağmen önemsemiyoruz. Çünkü, Sökespor'un mazisi var ve tüm rakiplerimiz Sökespor'un isminden çekiniyor. Sahaya çıkarken 1-0 önde başlıyoruz.
Cefakar taraftarlarımızda tribündeki yerini aldı...
Artık kimse bileğimizi bükemez...
***
Sökespor'u bu günlere getirenlere de sonsuz teşekkürler...
Başta maddi ve manevi desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Söke Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Garnizon Komutanı Kur. Alb. İlker Koçak, Söke Emniyet Müdürü M. Ali Serin ve Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal'ı kutluyorum. Yaşanan maddi sorunların aşılması için çok çalıştılar. Sökespor rüyalarına bile girmeye başlamıştı. Başarıda bu isimlerin payı çok büyük. Dilerim Sökespor 3. Lig'e yükselir. Çünkü, o zaman yorgunluklarını, çektikleri sıkıntıları unutabilirler.
***
Maça gelmiyor diye eleştirenler şimdi kendileri maçlara gelmiyolar... Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal'ı, "deve güreşlerine gidiyor, maçlara gelmiyor!" diye yalan iddialarla eleştiren muhabir İsmail efendi görevini yapmıyor.
Maçlara geliyor, ama haber yapmıyor.
Deplasmanda oynanan maçlarda kendisini göremiyoruz.
Acaba deve güreşlerine mi gidiyor, diye düşünüyorum...
Nede olsa Sebahattin Candal'ı bu hobisinden vaz geçirtti...
Bravo sana İsmail efendi, bravo...
Sebahattin Candal'ı bir maçın ilk yarısına gelmediği için kınadın, yerden yere vurdun kendin muhabirlik görevini yerine getirmiyorsun!
Sana ne demeli???
"Önce çuvaldızı kendine, sonra iğneyi başkasına batır!"

Önceki ve Sonraki Yazılar