Onlar için 30 yıl sonra ilkokul zili bir kez daha çaldı

Onlar için 30 yıl sonra ilkokul zili bir kez daha çaldı

Söke’nin köklü eğitim kurumlarından biri olan Çeltikçi İlkokulu’ndan yıllar önce mezun olan öğrenciler, 30 yıl sonra yeniden bir araya geldi.

Lise ve üniversite mezunlarının yıllar sonra bir araya gelmeleri alışılagelmiş bir durumken, Çeltikçi İlkokulu’ndan 1991 yılında mezun olan merhum öğretmen Ali Tan’ın öğrencileri 30 yıl sonra yeniden buluştu. Kuşadası’nda gerçekleşen buluşmada merhum öğretmenleri Ali Tan’ın eşi Heycan Tan, oğlu Mehmet Tan ve kızı Didem Tan da bulundu. Dönemlerinin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi, eski anılar ile duygusal anların yaşandığı buluşma yemeğinde, keyifli anlar da yaşandı. Bugün çeşitli iş kollarında çalışan ve birçoğu ailelerini kuran ilkokul arkadaşları; yurdun çeşitli yerlerinde ve yurt dışında da bulunan arkadaşlarının da yer alacağı yaz aylarında gerçekleşecek bir başka buluşma için şimdiden plan yapmaya başladı.
Merhum Ali Tan öğretmenin oğlu Mehmet Tan; “Ailece çok duygulandık. Bugün mesleklerinde ve yaşamlarında başarılı olan tüm bu insanların babamın anısına ve yıllar sonra bir araya gelmeleri çok güzel. Ali Tan öğretmenin yetiştirdiği öğrenciler olduklarını bu buluşma ile kanıtladılar. Her birine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.