OPERASYONDA ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER SERGİLENDİ

OPERASYONDA ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER SERGİLENDİ

JANDARMA SÖKE’DE DÜZENLENEN OPERASYONDA ELE GEÇİRİLEN MALZEMELERİ SERGİLEDİ

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Söke’de jandarma ve polisin ortaklaşa düzenlediği operasyonda ele geçirilen uyuşturucu madde ve silahları sergiledi. 
  Söke’de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 160 rütbeli jandarma personeli ve 360 polisin katılımıyla Söke ilçesine bağlı Savuca Mahallesi ile Yeni Doğan Mahallesi Özbey mevkisinde ve bu mahallerin ağaçlık arazilerinde eş zamanlı operasyon düzenlemişti. 10 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda 310 gram kubar esrar, 87 adet fişek halinde esrar, bin 400 adet uyuşturucu hap, 5 adet şeffaf poşet içerisinde 48 gram metanfetamin maddesi, 306 adet sentetik canabinoid maddesi, 1 adet hassas terazi, 2 adet av tüfeği, 36 adet tabanca fişeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet çalıntı motosiklet, 11 adet çalıntı olduğu değerlendirilen bay ve bayan kol saati ile 1 çift sahte plaka ele geçirilmişti.
  Aydın İl Jandarma Komutanlığı dün sabah saatlerinde gerçekleşen operasyonda ele geçirilen uyuşturucu madde ve silahları sergiledi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.