Ortaklar Belediyespor futbol ve karate branşlarında başarıdan başarıya k

Ortaklar Belediyespor futbol ve karate branşlarında başarıdan başarıya k

Ortaklar beldesinde hem futbol, hem de karate branşlarında üst üste alınan başarılar, beldede sevinç yarattı.

Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Ortaklar beldesinde hem futbol, hem de karate branşlarında üst üste alınan başarılar, beldede sevinç yarattı. Aydın 2. Amatör küme A Genç grubunun yeni ekiplerinden Ortaklar Belediyespor topladığı 16 puanla grubunda liderliğe oturdu. Takım antrenörü Rüştü Çapakçıoğlu takımının başarısından gururla söz ederken, ”Ortaklar Belediyesi’nin bu yıl kurduğu genç takım kısa dönemde başarıyı yakalayarak bizleri mutlu etti. Tabiî ki genç takımı oluşturmamızda ki en büyük neden Ortaklar Belediyespor’un ileriye dönük büyük hedeflerindedir. Bu çalışmamıza belediye başkanımız Ümmet Akın’ın da büyük bir payı vardır. 3,5 ay gibi kısa bir sürede hem başarıyı, hem de liderliği yakalamak bizlerin mutluluğunu ikiye katladı. Başta futbolcu kardeşlerim olmak üzere bize destek veren belediye başkanımız ve Ortaklar halkına teşekkür ediyorum” dedi.
Ortaklar Belediyespor karate takımı Antrenörü Yaşar Akçaköse’de Ortaklar Belediyespor’un ismini sadece futbolla değil, karate, bilardo ve teniste de mücadele ederek her alanda duyurmak istiyoruz derken, “13–16 Mart tarihleri arasında Konya’da gerçekleşen Minik Yıldız Türkiye karate şampiyonasında Ortaklar belediyesi olarak beldemize 5 ikincilik ve 1 tanede üçüncülük getirdik. Gönül isterdi ki 1 ve 2.’lik yakalayarak Milli Takımımız aday kadrosuna sporcu sokmak. Sonuçta aldığımız başarılarda bizleri Ortaklar olarak mutlu etti. Bizlere her konuda tam destek veren belediye başkanımız Sayın Ümmet Akın ve Karate Aydın İl Temsilcimiz Şimşek Gökpınar’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Ortaklar Belediye başkanı Ümmet Akın gerek futbol, gerekse karate branşlarında başarıya imza atan genç sporcular adına dün akşam yemeği verdi, beldesi adına başarılarını kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.