OSMAN AYDIN: AKP İKTİDARI  YENİ MİLYARDERLER YARATTI

OSMAN AYDIN: AKP İKTİDARI YENİ MİLYARDERLER YARATTI

Aydın, "CHP iktidarında asgari ücreti 1500 liraya çıkaracağız." dedi.

Gerçek Gazetesi / Güven ÖLMEZ
Dün Söke’ye gelerek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü ile birlikte 1 Mayıs Emek Bayramı kutlamalarına katılan CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, kutlamalar sonrası gazetemize açıklamalarda bulundu.
Osman Aydın açıklamasında özetle; “1 Mayıs İşçi Bayramı’mızı tüm demokratik toplum örgütleriyle birlikte kutladık. İnsanlarımızın sloganlarında, bağrışlarında hakça paylaşımdan yana bir talep var. Toplumun tüm kesimleri paylaşımın adil olmasını dile getiriyorlar. 13 yıldır devam eden AKP iktidarı, bırakın hakça paylaşımı dünyada en çok milyarderler yarattığını gösteriyor. Toplumun büyük kesimi mağdur olurken milyarder sayısı hızla arttı.
CHP olarak toplumun üzerindeki esas sorunun bu olduğunu düşünüyoruz. Hakikaten adil bir paylaşımın olmasını seçim programımıza aldık. CHP iktidarında asgari ücreti 1500 liraya çıkaracağız. Emeklimize iki maaş ikramiye, yoksullarımıza aile sigortası çerçevesinde iş imkanına kavuşuncaya kadar ayda 720 lira aylık ayrıca her çocuğu için 240 lira destek vereceğiz. Mazotu 1.5 lira yaparak, ürettiği ürünlere destekleme vererek çiftçimizin yükünü azaltacağız. Bu programımızı gerçekleştirebilmek için tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.