Otellere Fuhuş Cezası

Otellere Fuhuş Cezası

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'nün fuhuş yapan ve yaptıranlara yönelik operasyonları sürerken, yılın 10 ayı içerisinde fuhuş yapılan otellerin rekor süreyle kapatıldı

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'nün fuhuş yapan ve yaptıranlara yönelik operasyonları sürerken, yılın 10 ayı içerisinde fuhuş yapılan otellerin rekor süreyle kapatıldığı bildirildi Kuşadası Polisi tarafından, 01 Ocak 31 Ekim 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuhuş operasyonlarında 12 işletme hakkında işlem yapılırken, fuhuş yaptıkları belirlenen 85 yabancı uyruklu hayat kadını sınır dışı edildi, fuhşa aracılık yapan ve yer temin eden 35 kişi ise tutuklandı.
Fuhuşla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaları değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, 2007 yılında fuhşu önlemek için etkin önlemler aldıklarını belirterek, geçen 10 aylık süre içerisinde fuhuş yapılan 12 otel ve pansiyon hakkında işlem yaptıklarını söyledi.
Operasyonlar sırasında fuhuş yaptığı belirlenen yabancı uyruklu 85 hayat kadınını sınır dışı ettiklerini açıklayan Kuşadası Emniyet Müdürü Zeybek, ayrıca fuhşa aracılıkta bulunan ve yer temin ettiği tespit edilen 35 kişinin ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu kaydetti. Emniyet Müdürü Zeybek, fuhuşla mücadele için etkin bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Aldığımız önlemler sayesinde önemli başarılar elde ettik. 10 ayda fuhşa yer temin eden otelleri 333 gün gibi rekor bir süreyle kapattık. Bu konudaki çalışmalarımız taviz vermeden sürecek” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.