"OY HIRSIZLIĞI YAPACAKLARMIŞ..."

"OY HIRSIZLIĞI YAPACAKLARMIŞ..."

Twitter fenomeni Fuat Avni, Aydın AK Parti 3. sıra Milletvekili Adayı Zeynep Karahan Uslu'nun kocasını "AK HIRSIZ" ilan etti.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

AK Parti Aydın 3. sıra Milletvekili Adayı Zeynep Karahan Uslu, twitter fenomeni Fuat Avni'nin "AK HIRSIZLAR" çetesini açıklaması nedeniyle sıkıntıya girdi.
Son paylaşımlarında "AK HIRSIZLAR" olarak ilân ettiği bir çetenin varlığından söz eden Fuat Avni, Şanlı Urfa milletvekili iken Aydın'dan aday olan Zeynep karahan Uslu'yu üzdü. "AK HIRSIZLAR"ı çete olarak nitelendirdi ve  bu çeteye mensup isimlerin arasında Zeynep Karahan Uslu'nun kocası İbrahim Uslu'nun da olduğunu açıkladı. Fuat Avni iddialarına; İbrahim Uslu'nun da aralarında bulunduğu bu çete mensuplarının sandıklarda oy hırsızlığı yapacakları uyarısında bulundu. Bu çete mensuplarının  oy çalacağını belirten Fuat Avni, çetenin beyin takımındaki isimlerden birinin de Zeynep Karahan Uslu'nun eşi İbrahim Uslu olduğunu yazması Aydın'da şok etkisi yaptı. 

Bu gelişme Aydın seçmeninin kafasında soru işaretlerinin oluşmasına neden olurken, "Zeynep Karahan Uslu'nun Şanlı Urfa yerine Aydın'dan aday gösterilmesinin altında ne gibi gerekçeler olabiliri?" sorusunu tartışmaya açtı. AK Parti Genel Merkezi tarafından 2002 yılında İstanbul ve 2007 yılında da Şanlı Urfa'dan milletvekili adayı gösterilen Zeynep Karahan Uslu'nun şimdi de 2015 genel seçimlerine Aydın'dan 3. sıra milletvekili adayı olarak girmesi, "Şanlı Urfa nire Aydın nire!" dedirtmişti.



İşte Fuat Avni'nin şok yaratan o paylaşımları ve ilgili haber:

Twitter fenomeni Fuat Avni attığı tweetlerde büyük bir iddia ortaya attı. Avni attığı tweetlerde, “AKP, seçim hileleri için A Takımı kurdu. A Takımı‘nın illerde, ilçelerde, köylerde uzantıları oluşturuldu. Hile yapacak kişiler belirlendi. Yaklaşık 174 bin seçim sandığı ile ilgili hedefler verildi. Her sandık için en az 20 oy hırsızlığı hedefi verildi. Türkiye genelinde 3 milyon 480 bin oy çalmak istiyorlar.” dedi. AKP’nin tek başına iktidar olma hedefini gerçekleştirmek istediğini iddia eden Fuat Avni, “Hedefe göre %7 civarı oy hırsızlığı yapıldığında AKP’nin tek başına iktidar hedefi gerçekleşmiş oluyor.” dedi.

İşte Fuat Avni’nin 7 Haziran tweetleri:

[Haber görseli]

[Haber görseli]

[Haber görseli]

[Haber görseli]

[Haber görseli]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.