OY KULLANMAYA GELİNLİĞİYLE GELDİ

OY KULLANMAYA GELİNLİĞİYLE GELDİ

OY KULLANMAYA GELİNLİĞİYLE GELDİ

Sağlık-Sen Aydın Şubesi üyesi olan 112 çalışanı gelin, genel kurul düğün düğüne denk gelince önce oyunu kullandı daha sonra düğün salonunun yolunu tuttu.

Sağlık-Sen Aydın Şubesi 4. Olağan Genel Kurulunda ilginç bir olay yaşandı. Aydın 112 Acil Servis İstasyonunda görevli Acil Tıp Teknikeri (ATT) Seda Çınar, Uğur Karademir ile evlenmek için aylar öncesinden 14 Eylül tarihi için düğün salonu kiraladı. Genel kurul öncesi yapılan seçimlerde delege listesinde yer alan Çınar, demokratik tercihini yapmakta ısrar edince ortaya renkli görüntüler çıktı.

SALONDAKİLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Eşi Uğur Karademir’i oy kullanmak için ikna eden Seda Çınar, genel kurulun yapıldığı salona gelinliğiyle geldi. İmza atıp delege kimlik kartını alan Çınar, yüzlerce kişinin bulunduğu salona girince bir anda herkes şaşkına döndü. Alışlarla salona giren genç çifti, konuşmasını sürdürmekte olan Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çırak ve Aydın Şube Başkanı Baki Karaer tebrik etti. Çınar’ın en mutlu gününde her şeyi bir yana bırakarak oy kullanmaya gelmesi nedeniyle kutlayan Çırak ve Karaer, “İşte Sağlık-Sen sevdası bu” diyerek genç çifte altın hediye etti. Daha sonra sandık başına giden gelin, oyunu kullandıktan sonra düğün salonunun yolunu tuttu.

Düğün günü olmasına rağmen oy kullanmak istediğini ifade eden sağlıkçı gelin Seda Çınar, “Benim içinde değişik ve güzel bir gün oldu. Burada oyumu kullanıp düğün salonuna gideceğiz” derken; eşinin isteğini kıramadığını kaydeden damat Uğur Karademir de, “Eşim oy kullanmayı çok istedi. Çok mutluyuz. Bu akşam düğünümüz olacak” şeklinde konuştu.

Genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Sağlık-Sen Aydın Şubesi Başkanı Baki Karaer ise, şunları söyledi: “Değerli delegemiz Seda Hanım ve Uğur Beye buraya gelip öncelikle demokratik haklarını kullandıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah mutlu ve mesut olup; yeni Sağlık-Sen üyeleri yetiştirirler.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.