Özbey İlköğretim Okulu Kros Takımı Söke’nin gururu oldu

Özbey İlköğretim Okulu Kros Takımı Söke’nin gururu oldu

Özbey İlköğretim Okulu Kros Takımı Söke’nin gururu oldu


Gerçek Gazetesi
Söke"ye bağlı Yenidoğan Beldesi Özbey İlköğretim Okulu Kros takımı Atatürk Koşusu"ndan 7 madalya ile döndü.
Ekim ayı içinde Cumhuriyet Kupası"nda elde edilen başarı ile daha büyük başarıların geleceğinin sinyallerini veren Özbey İlköğretim Okulu Kros Takımı sporcu öğrencileri; 27 Aralık"ta gerçekleşen Atatürk Koşusundan 7 madalya ile dönerek Söke"nin yeni gurur tablosunu oluşturdular. Aydın Kuyulu Köyü parkurunda yapılan Atatürk Koşusuna Beden Eğitimi öğretmeni Sabriye Yağcı nezaretinde 10 kişilik kros takımı ile katılan Özbey İlköğretim Okulu Kros takımı 3 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya, 1 altıncılık, 1 sekizincilik elde etti.
Küçük Bayanlar 1200 metrede Bahar Durmaz ikinci, Küçük Erkekler 1500 metrede Sabır Atilla birinci, Muhammet Öğmen üçüncü, Yıldız Erkekler 3500 metrede Cihan Çelik birinci, Feyat Çelik ikinci, Yıldız bayanlar 2200 metrede Sözdar Atilla birinci, Esra Aktaş üçüncü olurken; Emrah Ünsal dördüncü, Mustafa Ali Gölcük altıncı, Faruk Çürük ise sekizinci olmayı başardı.
Konuyla ilgili bilgi veren Özbey İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Baydoğan; “Bu yarış, mücadele ve azimle çalışılırsa başaramayacağımız hiç bir şeyin olmayacağını göstermek açısından önemlidir. Bu başarı Özbey ilköğretim Okulu, Özbey Mahallesi, Yenidoğan Beldesi ve Söke ilçesi için bir gurur kaynağıdır. Bu, öğrencilerin hedeflerinin olması ve bu hedefe ulaşmak için çaba göstermek gereği üzerine bir modeldir. Çünkü bu yarış Türkiye şampiyonasına kadar gidecek yolun ışıklı başlangıcıdır” diye konuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum