Özcan, "Beraber çalışmaya devam ediyoruz"

Özcan, "Beraber çalışmaya devam ediyoruz"

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, belediye meclisinde zirai donatım deposunun oylamasında İYİ Parti'nin Cumhur İttifakı safında yer almasıyla ilgili konuştu. Özcan, "Beraber çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Söke Belediye Meclisi’nde zirai donatım deposunun Büyükşehir’e devredilmesine ilişkin yapılan oylamada İYİ Parti, Cumhur İttifakı’yla birlikte ret oyu kullanmıştı. CHP’nin oylamada yalnız kalması Millet İttifakı'ndaki görüş ayrılıklarının yerele de uzandığı şeklinde yorumlanmıştı.

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, “Bizim İYİ Parti ile kurduğumuz ittifakın söylenenlerin tam aksine Cumhuriyetin temellerinin inşa edilmesi, güçlendirilmiş demokratik parlamenter rejimin inşası noktasında organik bir iş birliğinin olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“AYRILIK SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL”
Özcan, “İttifakın bozulması söz konusu değildir. Bizim gerçekliğimizde de herhangi bir görüş ayrılığı söz konusu değildir. Kendi aramızda bazı problemler olursa da bunu toplantılarımız da görüşüp hallederiz” şeklinde konuştu.

“MECLİS FERASETİ KENDİ GÜCÜNÜ GÖSTERDİ”
Özcan, “Normal şartlar altında herkesin mutabık olduğu komisyon raporu konusu tekrar oylandı. Oylama sırasında büyük tepkiler gösterilmeye gerek yoktu. Meclis feraseti kendi gücünü göstererek karar çıktı. Sosyal medya da yer alan ibareler algıdır. Bizim için gerçeklik önemli ve bizim kurduğumuz ittifak halen daha devam ediyor. Devam da edecektir. Ayrıca yapılacak olan otoparkın Söke’mize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.