Özcan; "kış kışlığını, Mart martlığı yaptı"

Özcan; "kış kışlığını, Mart martlığı yaptı"

Yazılı bir basın açıklaması yapan CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan," TÜİK aylık 0,91 enflasyon açıklıyor. Millet marketin rafında 4,9 görüyor, yani 5 katını." dedi

CHP Söke ilçe başkanı Ali Kemal Özcan yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti: 

Sevgili Aydınlılar,

Bu yıl ne yazık ki ülke olarak hayal ettiğimiz düzeyde yağış alamasak da kış kışlığını, mat martlığı yaptı vatandaşımız kombisinin ayarını biraz açtı. Isınmak, belki evdeki çoluğu çocuğu sokağa çıkmanın da yasak olduğu bu günlerde biraz rahat etsin istiyor.

Ancak ekonomi, vatandaşın ekonomisi buna izin veriyor mu? Bakın bugün ülkemizde borcunu ödeyemediği için her ay 65 bin evimizde doğal gaz kesiliyor. Milletimiz çoluk çocuk soğukta kalıyor. Milletin ekonomisinin sonucu bu. Peki, AKP ekonomisinde durum ne? AKP ekonomisi halen daha 30 lira mazot yakılan yoldan 60 lira geçiş ücreti almanın derdinde. Hem de Aydın - Denizli arasından. Kim geçecek, bitse de parayı kim ödeyecek bilen yok. Ama zaten geçilse de geçilmese de millet olarak ödüyoruz.

TÜİK aylık 0,91 enflasyon açıklıyor. Millet marketin rafında 4,9 görüyor, yani 5 katını.

Ülkemizde tablo işte tam da bu. Peki, Söke’de, Aydın’da durum farklı mı? Bakın; çiftçi perişan mahf olmuş durumda, insanımız çoluk çocuk dert sahibi oldu AKP sayesinde. İlçemizden Ankara’ya ithal vekil Yavuz’un bu söylediklerimden herhangi biriyle ilgili tek bir ifadesini, rahatsızlığını duydunuz mu? Hayır. Ne yapıyor peki bu vekil? Bu kadar derdimiz tasamız varken Özlem Çerçioğlu’nu takıntı haline getirmiş. Memleketin ekonomisi yangın yeriyken, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanını kendine takıntı haline getirmiş. İşleri güçleri kıskançlık.

Bakın değerli arkadaşlar insanımızın cebi boş, kepçeyle vergi istersiniz, devletin denetleme kurumları en büyük kamu zararını otoyollarda, köprülerde bulur, halen daha geçseniz de geçmeseniz de öde dersiniz.

Sizin şu ovaya şu şehre en azından iktidardan gitmeden tek bir faydanızı, tek millet hayrına bir icraatınızı görsek de arkanızdan hayır dileyecek halimiz kalsa olmaz mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.