Özcan’dan Söke halkına hakaret!

Özcan’dan Söke halkına hakaret!

Kenan Özcan'ın Söke'yi ve Söke insanını KISKANÇ, HASET, DÜŞÜNCESİZ gibi yakıştırmalarla suçlaması çok çirkin bir davranış olarak görüldü.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA
Kenan Özcan imzasıyla STK temsilcilerine ve basın mensuplarına gönderilen mesajda kullanan ifadeler hem şaşırttı hem de tepki çekti. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi olan eşi Dr. Selma Özcan'ın milletvekili aday adayı olmak için istifası sonrasında Söke halkının ilgisiz kaldığını belirten Özcan esip gürledi. Kimsenin arayıp sormaması nedeniyle eşi Dr. Selma Özcan'ın hasta olup yataklara düştüğünü hatta üç gündür de yattığını belirtmiş. Telefon ile aranması halinde de sağlığına kavuşabileceğini belirterek komik duruma düşmüş.  
Mesajı alanlar şaşkınlıklarını üzerlerinden atamazken, "Kenan Özcan bu mesajla eşi Dr. Selma Özcan'a çok büyük zarar vermiş. Her halde milletvekili olmasını istemediği için sağ gösterip sol vuruyor" yorumlarına neden oldu. Sağlık problemleri olan bir insanın zorlu seçim çalışmalarında köy, kasaba ve dere, tepe nasıl çalışacağı, böylesine zorlu tempoya nasıl ayak uyduracağı ise merak konusu oldu.
Kenan Özcan, eşi Dr. Selma Özcan'ın üç gündür aranmaması ve tebrik edilmemesini manidar bularak Sökelilere ve STK'lara hakaret etmesi de dikkatlerden kaçmadı. 
"İşte Söke bu yüzden olmuyor. Kıskanmak insani bir reflekstir. Ama ne yazık ki Söke HASET bataklığında boğuluyor. İnsanlar biri başarısız olunca adeta mutlu oluyor. Kimsenin Söke'yi düşündüğü yok…" şeklindeki ifadeleri tepki çekti. 
Söke'nin bir çok meselesi varken ve eşinin milletvekili adayı olmak için istifa etmiş olmasını 1. gündem meselesiymiş gibi görüp, Söke'yi ve Söke insanını KISKANÇ, HASET, DÜŞÜNCESİZ gibi yakıştırmalarla suçlaması çok çirkin bir davranış olarak görüldü. 
Söke'de sevilen bir sima olan Dr. Selma Özcan'ın milletvekili aday adayı olmak için istifası sonrasında kamuoyunda olumlu bir hava oluşmuşken, kocası tarafından gönderilen mesajlarda sağlık durumunun iyi olmadığı hatta kırılgan bir yapıya sahip olduğunun belirtilmesi Söke kamuoyu tarafından nasıl değerlendirileceği de merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.