ÖZDEMİR; "ERKEN SEÇİM, HEMEN SEÇİM"

ÖZDEMİR; "ERKEN SEÇİM, HEMEN SEÇİM"

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir yazılı bir basın açıklaması yaptı. Özdemir, "Halk aç, halk perişan. Halkı karanlığa sürüklemeye hakkınız yok. Artık yeter ! Erken seçim, hemen seçim." dedi

Yeni yılın ilk günü elektriğe yüksek oranlarda zam gelmişti ve bu zamlarin ilk faturalarını vatandaşlar almaya basladı.  Faturaları gören vatandaşlar şaşkınlık içinde bir hata olduğunu, elektriklerinin kaçak olarak kullanıldığını düşünerek itiraz etti. Ancak elektrik şirketlerinden gelen açıklamalara göre hata olmadığı gerçeğiyle yüzleştiler. Gelen zamlarla faturalar iki, üç katına çıkmıştı.

Zamların ardından gelen ilk faturaların yüksek bedelleri karşısında tepki gösteren  vatandaş aldıkları maaşın kiraya ve faturalara gittiğini söylüyor. Temel ihtiyaçlarını bile almakta zorluk çeken, çocuğuna bez, mama alamayan, eğitim giderlerini karşılayamayan vatandaş bu kara kışta nasıl geçineceklerini kara kara düşünüyor.
Kaşıkla verip kepçeyle alan saray hükümeti halkın ne zorlu şartlarda ne sekilde nasıl hayat mücadelesi verdiğini görmüyor. Ülke kara kışa teslim olmuş en soğuk günlerini yaşarken, hiç kimse evinde sıcacık oturamıyor. Fatura az gelsin diye ısınma araçlarını en kısık sekilde kullanıyor ve hatta açmaya bile cesaret edemiyorlar.
Asgari ücrete, kamu çalışanlarına ve emeklilere yapılan maaş zammı daha ceplere girmeden buhar oldu. Bu kadar kötü yönetilen süreçte, bıçağın kemiğe dayandığı noktayı geçmiş bulunuyoruz.
Ekonomik bunalımın faturasını halka kesmeye son verin artık. Vatandaş geçim sıkıntısı ile inim inim inlerken son yapılan zamlarla yaşam hakkını bile tanımıyorsunuz. 
Başarısız yönetiminiz yüzünden halk karanlığa sürükleniyor. 
Halk aç, halk perişan. Halkı karanlığa sürüklemeye hakkınız yok. Artık yeter ! Erken seçim, hemen seçim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.