Özekmekçi: Taşla, sopayla saldıranlara büyüklüğünüzü sahada gösterdiniz

Özekmekçi: Taşla, sopayla saldıranlara büyüklüğünüzü sahada gösterdiniz

Özekmekçi: Taşla, sopayla saldıranlara büyüklüğünüzü sahada gösterdiniz

İmdat GÜÇLÜ
Gerçek Gazetesi
Ligin ilk yarısında Davutlar’da oynanan Davutlar Belediyespor-Sökespor karşılaşmasında yaşanan linç girişiminin hesabı sahada soruldu.
Sökesporlu futbolcu, teknik heyet ve yönetim ayrımı yapılmaksızın Davutlar Belediyespor taraftarlarının düşmanca saldırıları pazar günü bir kez daha kınanırken, olayları bire bir yaşayan futbolcular, Davutlar Belediyespor filelerine gönderdikleri 5 golle adeta hesap sordular.
Davutlar Belediyesporlu bir taraftarın, Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal’ın arkasından yaklaşarak elindeki mermerle kafasına vurmaya hazırlanırken, tehlikeyi farkedip engelleyen yönetici Cemal Gürgün’ün üzerine çullanan onlarca taraftarın linç girişimi az sayıdaki güvenlik mensuplarının müdehalesiyle önlenmişti.
Davutlar Belediyespor yöneticilerinden birisi de kapıları açıp taraftarların saha içerisine girmelerini sağlamış ve taraftarların Sökesporlu futbolculara saldırmalarına neden olmuştu.
Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal’ın Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve Garnizon Komutanı Kur. Alb. İlker Koçak’a telefonla ulaşıp yardımcı olmalarını istemesiyle stadyuma takviye olarak jardarma gelmişti. Jandarmanın müdehalesiyle Sökespor kafilesinin can güvenliği sağlanmıştı. Olaylar sonrası her iki takımın yöneticileri karakolluk olmuşlardı.
Üzücü olayları unutmayan Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, 5-0’lık galibiyet sonrası soyunma odasına giderek, Sökesporlu futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri kutladı. Kulüp Başkanı Sebahattin Candal’ın Davutlar Belediyespor maçıyla birlikte 1500 YTL. olarak açıkladığı şampiyonluk primini 2000 YTL.’ye çıkaran Necdet Özekmekçi, “Size taşla, sopayla saldıranlara sahada 5 golle cevap vererek ne kadar büyük olduğunuzu göstermiş oldunuz. İşte büyüklük bu. Hepinizi kutluyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.