Özekmekçi’ye 10 numaralık teşekkür

Özekmekçi’ye 10 numaralık teşekkür

Söke Gençlikspor’dan Başkan Necdet Özekmekçi’ye 10 numaralık teşekkür



Necati MALDAR
Gerçek Gazetesi
Aydın Birinci Amatör Küme Söke Grubunda mücadele eden Söke Gençlikspor Kulübü yöneticileri kulüplerine başta malzeme yardımı olmak üzere destek veren Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’yi makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.
Kulüp yönetim kurulu adına, ikinci başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Genel Kaptan İsmail Aydıner ve yönetim kurulu üyesi Hasan Tezcan’dan oluşan heyet belediye başkanına desteklerinden dolayı teşekkür ederek üzerinde Necdet Özekmekçi yazılı on numaralı Söke Gençlikspor forması hediye  ettiler. 
Söke Gençlikspor kulübü olarak Söke ve bölgenin gençlerine kucak açtıklarını söyleyen genel kaptan İsmail Aydıner, “Biz Söke Gençlikspor olarak kendimizi Sökespor’un alt yapısı olarak görmekteyiz. Kulüp olarak çok fazla maddi olanağımız yok, Söke Belediyesi olarak sizin desteklerinizi görmek kulübümüze ciddi anlamda güç vermekte” dedi.
Söke Gençlik olarak gençlerin futboldaki başarıları ile gurur duyduklarını söyleyen ikinci başkan Ahmet Tokmakoğlu, “A takımımızın  başarısının yanı sıra  gençlerimizdende ümitliyiz. Hedefimiz Türkiye finallerine gitmek, eğer bu başarıyı yakalarsak Söke Belediyesinden desteğini artırmasını bekliyoruz” dedi. 
Söke Gençlikspor’un bu sezonki başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, “Gönlümüz Sökespor’u üçüncü liğde, Gençlikspor’u da süper ligde  görmek” dedi. Yasal imkanlar ölçüsünde her zaman spor kulüplerine destek olmaya  çalıştıklarını sözlerine ekleyen Özekmekçi, “Bana hediye edilen bu formanın bende ayrı bir yeri olacak, teşekkür ediyor, kulübünüze de başarılar diliyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.