ÖZEL, “AYDIN’DA Kİ BAŞARIYI TÜRKİYE’YE TAŞIYACAĞIZ”

ÖZEL, “AYDIN’DA Kİ BAŞARIYI TÜRKİYE’YE TAŞIYACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’i ziyareti sırasında yaptığı konuşmada CHP’nin Aydın’daki başarısını Haziran 2023’teki seçimlerde Türkiye’ye taşıyac

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Parti Meclisi üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve İl Başkanı Ali Çankır ile birlikte kongre sürecini tamamlayarak yeniden başkan seçilen Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulundu.
CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, ziyaretten duyduğu mutluluğu belirterek, CHP’yi iktidara taşıyacak kadroların içerisinde yer aldığı için sevinçli ve bir o kadar da gururlu olduğunu belirtti. 
CHP PM üyesi Bülent Tezcan ise CHP’de ilçe kongrelerinin bittiğini, sürecin 9 Şubat’ta yapılacak İl Kongresi ve 27-28 Mart’taki Büyük Kurultay ile  sona ereceğini dile getirerek, “CHP’nin muhalefetteki son kongreler ve kurultay süreci olacak. Türkiye’nin üzerindeki ölü toprağı üzerinden CHP iktidarı ile atılacak. CHP’nin yenilenen kadroları ile birlikte yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz” dedi.
ÖZEL:“AYDIN’DA Kİ BAŞARIYI TÜRKİYE’YE TAŞIYACAĞIZ”
Secim bölgesi Manisa’nın ardından en çok ziyaret ettiği illerin başında Aydın’ın geldiğini söyleyen  CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Aydın’da yeniden göreve seçilen ve güven tazeleyen ilçe başkanlarımızı ziyaret ederek tebrik ediyoruz. Aydın’da yerelde CHP çok başarılı. Bu başarıyı Türkiye’ye taşıyacağız. CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz yaptıkları hizmetlerle ışık saçıyor” diye konuştu.
ÖZEL: “TÜRKİYE’NİN CHP İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
Türkiye’nin artık CHP iktidarına büyük ihtiyaç duyduğunu belirten Özel sözlerini şöyle sürdürdü; “Darbe olsa da, Genel Başkanımız hapse atılsa da var olan siyasetimiz asla değişmeyecek. CHP rezidanslarla kurulan değil savaş alanlarında kurulan bir partidir. Anayasayı tek adam rejimine dönüştüren bir siyaset anlayışı ile değil bağımsızlık iradesiyle, Atatürk’ün yolundan azimle yürüyen bir siyasetin parçasıyız. Her doğan için değil Erdoğan için yapılan siyaset elbet bir gün çökecekti ve çöktü. Biz aydınlığı savunuyoruz. 2023 Haziran’ında CHP iktidara yürüyecek. Artık mızrak çuvala girmiyor. ‘Kral çıplak, reis çıplak’ diye bir çocuk sarayın önünde bağırmaya başlarsa şaşırmayın. Türk halkı, uzun adamdan hakkını söke söke alacak.”
Özel ve beraberindekiler daha sonra İl Başkanlığı’nı da ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.