Özel okuldan örnek kampanya “Oyuncağını benimle paylaşır mısın?”

Özel okuldan örnek kampanya “Oyuncağını benimle paylaşır mısın?”

Özel okuldan örnek kampanya “Oyuncağını benimle paylaşır mısın?”

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Naci Akdoğan Okulları'nın her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Oyuncağını Benimle Paylaşır Mısın kampanyası, bu yıl da Yaylaköy İlköğretim Okulu ve İkiçeşmelik İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.
Kuşadası Naci Akdoğan Okulu öğrencileri, evlerinden getirdikleri ve özenle paketledikleri hediyeleri, Okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği üyeleri ile birlikte Kuşadası Yaylaköy ve İkiçeşmelik İlköğretim Okulları'nda öğrenim gören öğrencilere, hediye olarak götürdüler. Hediyelerini alan öğrenciler, müzik eşliğinde dans ederek günün keyfini çıkardılar.
Oyuncağını Benimle Paylaşır Mısın? kampanyası il ilgili açıklama yapan Kuşadası Naci Akdoğan Okulları Genel Müdürü Okşan Canbaz, kampanyanın geleneksel bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, Hem idari kadro hem de öğrencilerimiz olarak, kampanyamızı bu yıl da gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimiz, diğer okullardaki kardeşleri ile bu yıl da bu çok özel mutluluğu paylaştılar. Başta öğrencilerim olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.
Oyuncağın, çocukların hayatındaki anlamının kelimelerle ifade edilmesinin çok zor olduğunu belirten İkiçeşmelik İlköğretim Müdürü Emine Özçam da, Oyuncak, çocuklar için her şeyden değerli ve anlamlıdır. Özellikle, böyle özel günlerde çocuklara sunulan en değerli ve güzel hediye oyuncaktır. Çocuklar, oyuncağı, hayatlarının her anında beklerler. Bugün, burada çok mutluluk verici bir gün geçirdik. Öğrencilerime, öğretmen arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.