Özgecan'ın katili öldü

Özgecan'ın katili öldü

Özgecan'ın katili öldü

Ahmet Suphi Altındöken (27) ile babası Necmettin Altındöken (50) Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde silahlı saldırıya uğradıktan sonra ayrı ambulanslar ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden tek kurşunla yaralanan ve ameliyata alınan Ahmet Suphi Altındöken kurtarılamadı.
Karın boşluğundan 2 kurşun ile yaralanan baba Necmettin Altındöken'in de hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı bildirildi.


ÖZGECAN’IN KATİLİNİ ÖLDÜRENLER CEZAEVİNDE SORGULANIYOR

Adana’da Özgecan Aslan’ın katilleri Suphi Altundöken’in cezaevinde bir mahkum veya mahkumlar tarafından öldürülmesi, babası Necmettin Altundöken’in de yaralanmasıyla ilgili Kürkçüler Cezaevi’ndeki zanlılar sorgulanıyor. 
Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın katillerinden Suphi Altundöken ve Necmettin Altundöken, bugün kimliği belirsiz mahkum veya mahkumlar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Suphi Altundöken kalbine yakın bir yere kurşun isabet ettiği için hemen ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. Vücuduna 2 kurşun isabet eden baba Necmettin Altundöken ise ağır yaralandı.
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan cezaevine gelerek incelemelerde bulundu. Adalet Bakanlığı da 2 müfettiş görevlendirdi. Kürkçüler Cezaevi’ne çok sayıda polis ve Olay Yeri İnceleme ekibi sevk edildi. 
Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro ekiplerinin, olaya adı karışan mahkum veya mahkumları sorguladığı öğrenildi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.