Özlem Çerçioğlu Söke'de özlem giderdi

Özlem Çerçioğlu Söke'de özlem giderdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke ziyareti ile vatandaşlarla hasret giderdi.

Beraberinde Aydın Milletvekili ve 25. Dönem Aydın Milletvekili Adayı Metin Lütfi Baydar, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile pazaryerini gezen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na Sökel vatandaşların ilgisi yoğundu. Özellikle kadınların konuşmak ve tokalaşmak için yarıştığı Özlem Çerçioğlu, Pazar yerinde vatandaşlara ‘Hayırlı Pazarlar’, esnaflara ise ‘Hayırlı İşler’ dileğinde bulundu. Pazaryerinde zaman vatandaşların talep ve sorunlarını da dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, adeta Sökeli vatandaşlarla hasret giderdi.
Pazaryeri gezisi sonrasında Söke Belediyesi’ne geçildi. Söke Belediye başkanı Süleyman Toyran; “Özlem Başkanımızın desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz, kendisini Söke’de ağırlamaktan dolayı mutluyuz” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da; “Söke, Bağarası ve Koçarlı’yı kapsayan mini bir tur olacak. Yaklaşık 5 hafta önce Söke’ye gelmiştim. Vatandaşlarımızla özlem giderme fırsatı bulduk. Sevgiyle karşıladılar bizleri” dedi.
Özlem Çerçioğlu Söke’den sonra programına Burunköy, Bağarası ve Koçarlı ile devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.