Özürlülere Kapsamlı Kutlama

Özürlülere Kapsamlı Kutlama

Özürlüler Günü bu yıl daha kapsamlı kutlanacak

Necati Maldar
Gerçek Gazetesi
İlçe çapında başlatılan ’Toplumun Kör Noktası Engeliler’ konulu yarışmalarla dikkat çekilecek.
Dünya Özürlüler Günü, Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi Özürlüler Grubu ile Kıryarlar Eğitim ve Uygulama Okulu etkinliklerin daha kapsamlı olması için start verdi.
Dün okul yöneticileri ile bir araya gelen Kent Konseyi Kadın Meclisi Özürlüler Grubu üyeleri 3 Aralıkta kutlanacak etkinlikler için görüş alışverişinde bulundular.
Kadın Meclisi Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Sevim fiahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç, Kadın Meclisi Özürlüler Grubu Başkanı Sevinç Barlas’ın da bulunduğu toplantıda ilçemizin ilk özürlüler okulu olarak bilinen Kıryarlar Eğitim ve Uygulama Okulu yöneticilerinin hazırladıkları ‘3 Aralık Dünya Özürlüler Günü’ etkinlik programının gerçekleşmesi için görüş birliğine varıldı.
Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevim fiahin toplumumun özürlüler ile ilgili dikkatini çekmek için yılda bir kez kutlamaların yeterli olmadığını söyleyerek ”Hazırlanacak olan etkinliğe her türlü desteği vereceğiz” dedi.
3 Aralık Dünya Özürlüler Günü etkinlikleri Kapsamında ilköğretim Okullarının birinci ve ikinci kademeleri, liseler arası ve özel eğitim gerektiren bireyler arasında ‘Toplumun Kör Noktaları’ konulu şiir, resim, kompozisyon ve proje yarışması düzenlendi. Ayrıca yine etkinlikler kapsamında 1 Aralık 2007 Cumartesi günü Çay Partisi, 3 2007 Aralık Pazartesi günü de Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu’nda kutlama programı düzenlenmesine karar verildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.