PAHALIYA PATLADI

PAHALIYA PATLADI

Aydın Spor'un amigosu istifa etti


Ger­çek Ga­ze­te­si
Ay­dıns­por hay­ran­lı­ğı ile bi­li­nen, ta­kı­mı için ge­rek­ti­ğin­de da­yak yi­yen ve bu­gü­ne ka­dar 7 bin 900 TL pa­ra ce­za­sı­na çarp­tı­rı­lan 15 yıl­lık ami­go Coş­kun Ça­kır­ca, son maç­ta çı­kan olay­lar­da po­li­sin ken­di­si­ne yö­ne­lik oran­tı­sız güç kul­lan­dı­ğı­nı ve bu ko­nu­da yö­ne­ti­min ken­di­si­ne sa­hip çık­ma­dı­ğı­nı id­di­a ede­rek gö­re­vin­den is­ti­fa et­ti.
Bi­lin­di­ği gi­bi; Ay­dın Sü­per Ama­tör Kü­me"de haf­ta so­nu oy­na­nan Ay­dıns­por­Yıl­dız Fe­ners­por ma­çı 11 so­na er­miş ve ma­çın bi­tiş dü­dü­ğü­nün çal­ma­sı­nın ar­dın­dan iki ta­kım ta­raf­tar­la­rı ara­sın­da olay­lar ya­şan­mış­tı. İki ta­kı­mın ta­raf­tar­la­rı ara­sın­da baş­la­yan kav­ga, Ay­dın İl Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü"nde gö­rev­li çe­vik kuv­vet ekip­le­ri­nin mü­da­ha­le­si ile bü­yü­me­den ön­len­miş­ti.
Maç so­nu ya­şa­nan olay­lar­da ken­di­si­ne yö­ne­lik ola­rak oran­tı­sız güç kul­la­nıl­dı­ğı­nı id­di­a eden Ay­dıns­por"un 15 yıl­lık ami­go­su Coş­kun Ça­kır­ca, po­li­sin uyar­ma­dan ve ka­nun­la­ra ay­kı­rı ola­rak çok ya­kın me­sa­fe­den yü­zü­ne bi­ber ga­zı püs­kürt­tü­ğü­nü ile­ri sür­dü. Bi­ber ga­zın­dan et­ki­len­di­ği ve 3 sa­at has­ta­ne­de te­da­vi gör­dü­ğü­nü be­lir­ten Ça­kır­ca, “Ya­şa­nan bu ola­yın ar­dın­dan ku­lüp yö­ne­ti­ci­le­ri­mi­ze du­ru­mu ilet­mek ve oran­tı­sız güç kul­la­nı­mı­nın ön­len­me­si için gö­rüş­me­ler yap­ma­la­rı­nı ta­lep et­mek is­te­dim. An­cak 2 gün­dür tüm ça­ba­la­rı­ma rağ­men yö­ne­ti­ci­le­ri­mi­ze ula­şa­ma­dım. Te­le­fon­la­rı­ma bi­le ce­vap ver­mi­yor­lar. Bu­gü­ne ka­dar iç sa­ha ve dep­las­man­da oy­na­nan maç­la­rın ço­ğun­da ta­kı­mı­mı­zı yal­nız bı­rak­ma­dım ve bu­gü­ne ka­dar maç­lar­da tar­tış­ma­la­rın da ya­şan­dı­ğı ol­du. An­cak son maç­ta­ki ka­dar oran­tı­sız güç kul­la­nıl­dı­ğı­na şa­hit ol­ma­dı­m” de­di.
Ay­dın"da her­ke­sin ken­di­si­ni Ay­dıns­por hay­ran­lı­ğı ile ta­nı­dı­ğı­nı be­yan eden Coş­kun Ça­kır­ca, “Bu­gü­ne ka­dar ta­kı­mın için hiç­bir fe­da­kar­lık­tan ka­çın­ma­dım. Ta­kı­mı­na des­tek ver­mek için ver­di­ğim mü­ca­de­lem­de 3 de­fa yar­gı­lan­dım. Bu­gü­ne ka­dar hak­kım­da açı­lan "Kü­für­lü te­za­hü­rat­ta bu­lun­mak, kü­für­lü te­za­hü­rat yap­tır­mak, teh­dit ve ha­ka­ret" suç­la­ma­la­rın­da 3 kez 5"er ay­lık ha­pis ce­za­sı­na çarp­tı­rıl­dım. Bu ka­rar­lar da­ha ön­ce­den hak­kın­da baş­ka hiç­bir suç­la­ma ol­ma­dı­ğı için bi­rin­ci­sin­de bin 620 TL, ikin­ci­sin­de 3 bin 280 ve üçün­cü­sün­de de 3 bin TL ol­mak üze­re top­lam 7 bin 900 TL pa­ra ce­za­sı­na çev­ril­di. İlk iki ce­za­yı ken­di ce­bim­den öde­dim. Üçün­cü ka­rar ba­na da­ha ye­ni ulaş­tı. Onu da yi­ne ken­di im­kan­la­rım­la öde­ye­ce­ğim. Bu ce­za­lar­la bir­lik­te 6 ay­da hak mah­ru­mi­ye­ti ce­za­sı­na çarp­tı­rıl­dı­m” şek­lin­de ko­nuş­tu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.