Pamuk yüklü tır devrildi, otoyol pamuk balyası doldu

Pamuk yüklü tır devrildi, otoyol pamuk balyası doldu

Aydın-İzmir Otoyolu Muğla çıkışında virajı alamayan pamuk yüklü TIR devrildi.

Aydın-İzmir Otoyolu Muğla çıkışında virajı alamayan pamuk yüklü TIR devrildi. Her biri ortalama 250 Kg ağırlığında olan pamuk balyaları TIR'ın dorsesinden otoyola ve tarlalara dağıldı. TIR'ın şoförü kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, Aydın-İzmir Otoyolu Muğla çıkışında meydana geldi. Murat Akit'in kullandığı 42 YU 905 plakalı TIR'ın pamuk yüklü 42 YU 450 plakalı pamuk balyası yüklü dorsesi, virajda devrildi. Metrelerce sürüklenen TIR'da yüklü pamuk balyalar otoyola ve tarlalara savruldu. Otoyolda sürüklenen TIR'dan kendi imkanlarıyla çıkan şoför, kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Söke’den yüklediği pamuk balyalarını Niğde’ye götüren şoförün viraja hızlı girdiği, yüklü olan aracın yükünün kayması sonucu TIR'ın devrildiği iddia edildi. TIR ve dorsesinde maddi hasara yol açan ve yükün de zarar gördüğü kazada yaralanan olmaması tek teselli oldu. 
Kaza sonrası otoyol saatlerce trafiğe kapatıldı. Devrilen TIR ve pamuk balyalarının toplanmasının ardından otoyol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaklaşık bir yıl önce de aynı yerde pamuk yüklü bir TIR devrilmiş, pamuk balyaları yola ve tarlalara saçılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.