Park işlerine yeni bina, şantiye araçlarına kademe

Park işlerine yeni bina, şantiye araçlarına kademe

Park işlerine yeni bina, şantiye araçlarına kademe

Söke Belediyesi daha etkin hizmet üretebilmek adına şantiye alanında da bir dizi yenilikler yapıyor. Belediye Park İşleri Müdürlüğü’ne yeni bina inşa edilirken, araçların bakım, onarım ve kontrolleri için kademe binası da inşa edildi. 115 metrekare kullanım alanı, toplam 200 metrekarelik alana park ve bahçe işleri ekibin kullanması için bina inşa edildi. Giyinme odaları, duş ve wc, depo, çalışma ofislerinin bulunduğu park ve bahçe işleri binası yakın zamanda faaliyete geçecek.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Ana prensibimiz personelimizin çalışma koşul ve standartlarını ne kadar iyileştirebilirsek, alacağımız verimin de o kadar iyi olacağını düşünüyorum. Park işlerimizin daha önce kullandığı bina barınma için uygun olmayan bir binaydı. Yaptığımız yeni bina, personelimizin daha rahat edebileceği ve kullanışlı bir mekan oldu. Sanıyorum bir hafta, 10 güne kadar bu binamız faaliyete geçecek” dedi.

Diğer taraftan belediye araçlarının ön bakım ve onarımlarının yapılabileceği kademe kısmı da inşa edildi. 300 metrekare alana inşa edilen kademede, belediye araçlarının yağ değiştirme, lastik, hava-yağ filtresi değiştirme, oto elektrik gibi arızaları giderilebilecek. Şantiye kademe bölümü 10 güne kadar faaliyete geçecek.

Başkan Toyran; “Geçmiş yıllarda var olan ön kademeyi yeniden kurmayı düşündük. Faydalı olacağını düşünüyorum. Belediye araçlarımızın kartoteksi (özlük dosyası) olacak. Düzenli takipleri yapılacak. Maddi ve zamandan tasarruf edilecek bir yol izleyeceğimizi düşünüyorum. En azından bakımları için dışarı gidecek araçların ön bakımlarının kendi bünyemizde yapılmasını, nelere gereksinimi olduğunu tespit edebileceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.