Parkta alkol alan üniversiteliler polisi bıktırdı

Parkta alkol alan üniversiteliler polisi bıktırdı

Parkta alkol alan üniversiteliler polisi bıktırdı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir parkta alkol alan üniversite öğrencileri, çevreye verdikleri rahatsızlık nedeniyle gelen polis ekiplerini meşgul etmeye başladı.
Nazilli ilçe merkezinde bulunan 23 Nisan Parkı, yaklaşık 45 gündür üniversite öğrencilerinin istilasına uğruyor. Gençlerin alkol aldığı park, kırık bira şişeleri ve çöplerle doluyor. Nazilli polisi ve zabıta ekiplerinin uyarılarını dikkate almayan öğrenciler için polisler park çevresinde nöbet tutmaya başladı. Alkol alan gençlere para cezası kesen polis, 45 günde kendilerine mukavemet eden 10’dan fazla şüpheliye ise soruşturma açarak gözaltına aldı.
TEMİZLİK İŞÇİLERİNDEN ANLAMLI YAZILAR
Gece alkol sefası yapan gençler, yanlarında getirdikleri yiyecekleri de çevreye atarak belediye görevlilerin işini zorlaştırıyor. Her sabah parkı temizlemeye gelen Nazilli Belediyesi ekipleri, gençlerin çevreyi kirletmemeleri konusunda ilginç bir yöntem buldu. Temizlik işçileri ve mahalle sakinleri kağıtlara "Genç olmak muhabbet etme hakkını verir ama çevreyi kirletme hakkını vermez. Biraz saygı, çekirdek kabuklarını ve bira kapaklarını yerlere atmayın. Burayı süpüren de bir insan" yazarak, parktaki ağaçlara astı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.