PARTİLİLERİMİZİN İLGİSİ ÇOK YOĞUN

PARTİLİLERİMİZİN İLGİSİ ÇOK YOĞUN

Polat, “Bana ve ekip arkadaşlarıma güvenen partililerimizin destekleri her geçen gün artıyor”

Durmuş TUNA - Gerçek Gazetesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı'nda yaklaşan kongre öncesi İlçe Başkan Adayı Erkan Polat, çalışmalarının titizlikle sürdüğünü söyledi. 3 Aralık’ta yapılacak kongreye az bir zaman kaldığını söyleyen Erkan Polat, “Partililerimizin yoğun baskısı üze rine aday oldum. Aday olduktan sonraki süreçte de gördüm ki, tabanının teveccühü şahsıma artarak devam ediyor. Yavaş yavaş listemiz şekillenmeye başladı ama hazırladığımız lis tede yer almak isteyen o kadar çok partilimiz var ki, inanın zor anlar yaşıyoruz. Arkadaşları mızla birlikte adeta ne yapacağımızı şaşırdık. Partilileri mizin teveccühünün bizden yana olması ekip arkadaşlarımı ve beni fazlasıyla memnun ediyor. Demek ki, aday olmakta doğru karar vermişim.” dedi.
Adaylık açıklamasında örgütçü bir anlayışla haraket edeceklerini belirttiğini söyleyen Polat, "Partililer, belediye başkanları, belde başkanları ve delegeler ile görüşmeler yapıyorum. Görüştüğüm arkadaşlar tabana inen bir siyaset anlayışımız olduğu için bizimle birlikte hareket etmek istediklerini belirtiyorlar. Geçmiş ilçe başkanlığı dönemimizde demek ki, bu güveni verebilmişiz. 1999 yılında partimin çeşitli kademelerinde çalışmaya başladım. Bu süreçte hep örgütün üstünlüğünü savundum. Mücadelem hep bu yönde olmuştur. Örgütün üzerinde hiçbir güç yoktur. Bunu savunduğum için de örgüt içerisinden takdir gördüm. Partili arkadaşlarımın benimle birlikte haraket etmek istemelerinin ve beni karşılıksız desteklemelerinin temel nedeni budur. Partililerimiz şunu çok iyi bili yorlar. Bizim yönetimimizde ‘ben’ değil, ‘biz’ anlayışı hakimdir. Bize güveniyorlar çünkü, hep birlikte ve omuz, omuza bir yönetim şekli benimseyeceğimizi biliyorlar.” dedi.
Diğer adaylara da başarılar dileyen Erkan Polat, “CHP bu kongreden güçlenerek çıkacaktır. Diğer aday arkadaşlarımla birlikte daha güçlü bir CHP için yola çıktık. 3 Aralık’ta kongre salonunda birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz. Kongre sonrasında da bu böyle olacak.  CHP’de kardeşliği, dayanışmayı, birlik ve beraberliği güçlendireceğiz. Herkesin imreneceği bir yapıyı sağlayacağız. Bu güç bizde var.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.