PARTİMİZDE BİRLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ

PARTİMİZDE BİRLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ

SÖKE CHP'DE DÖRDÜNCÜ ADAY HÜSEYİN GÜNDÜZ

Arif AKÇAY - Gerçek Gazetesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü’nün 3 Aralık Çarşamba günü yapılacak Olağanüstü kongresi yaklaşırken, partide İlçe Başkan Adayı sayısı beklenildiği gibi dört kişi oldu.
Geçtiğimiz günlerde ilk olarak adaylığını sanayici, eski İlçe Başkanlarından Erkan Polat, ardından yine eski ilçe başkanlarından Melda Keskin açıklamış daha sonra geçtiğimiz Cuma günü eski il Genel Meclisi üyelerinden Orhan Korkmaz da adaylığını açıklamıştı. Geçtiğimiz Cumartesi günü  Söke Belediye Meclisi üyesi Hüseyin Gündüz de başkan adaylığını açıkladı.
Cumartesi günü saat: 13.00’de CHP Söke İlçe merkezinde Başkan Adayı Hüseyin Gündüz’ün düzenlediği basın toplantısın diğer ilçe bakan adaylarıyla partililer de ilgi gösterirken, açıklama öncesi mevcut ilçe Başkanı Av. Hatice Kurban, kısa bir konuşma yaptı ve kongre sürecinin hayırlı olmasını dile yerek, tüm adaylara başarılar diledi.
Hüseyin Gündüz yaptığı açıklamasında özetle, “3 Aralık’ta yaşayacağımız kongre sürecinin partimize hayırlı olmasını diliyorum. Aday olan diğer arkadaşlarımıza da başarılar dili yorum. Yaşadığımız tek kutuplu dünyada emperyalist ABD’nin tezgahlarıyla Afganistan, Irak, Libya ve son olarak da Suriye’de çeşitli oyunlar tezgahlanarak, ülkeler savaş ortamlarına, bölünme ortamlarına sürüklenmiş, buradaki insanlar mutsuz edilmişlerdir. ABD emperyalizmi buraların yer altı kaynaklarına sahip olabilmek ve sömürüsünü sürdürebilmek için çeşitli tezgahlar kurmaktadır. Geçmiş iktidarlarca ülkemizde dışa bağımlı hale getirildiğinden ülkemiz yöneticileri de kendi çıkarları için kendilerini kullandırmakta ve emperyalizme sürekli tavizler vermektedirler. Biz geçmişte Kurtuluş savaşımızda ulu Önder Atatürk ve o günkü kadroyla emperyalizme karşı bağımsızlık savaşı verdik ve bugün de çok duyarlı olmalıyız. Mevcut iktidarlarca tarımda, sanayide üretim desteklenmiyor ama ithalat politikası destekleniyor. Bu da üretimi durdurmakta ve ülkemizi dışa bağımlı hale getirmektedir. Tüm bu uygulamalara CHP iktidarıyla son ve rilecektir. Böyle bir ortamda tek muhalefet CHP’ye büyük iş düşmektedir. Bu nedenle CHP olarak, halkımıza sahip çıkan, üretimi destekleyen bir parti olmayı sürdüreceğiz.” dedi.
Hüseyin Gündüz konuşmasının devamında, “3 Aralık’ta göreve gelirsek, diğer aday arkadaşlarımızla bir araya gelip, halkımızın sorunlarını tespit edeceğiz ve çözümü yolunda çalışmalar yapacağız. Partide birliği sağlayacak mekanizmalardan biri de önseçimdir. Parti tabanına dinamizm kazandırabilmek için çok çalışmayı planlıyoruz. Parti içinde çeşitli komisyonlar kurarak, halkımızın tüm sorunlarına çözümler üretmeye çalışarak, halkımızla partimiz arasındaki bağı güçlendireceğiz” dedi.
Bu arada salonda bulunan bazı ilçe başkan adayları ile İlçe Başkanı Av. Hatice Kurban Gündüz’ü kutlayarak başarı dilediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.