PARTİMİZİN VE HALKIMIZIN ADAMI OLACAĞIZ

PARTİMİZİN VE HALKIMIZIN ADAMI OLACAĞIZ

ORHAN KORKMAZ, CUMHURİYET HALK PARTİSİ SÖKE İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Arif AKÇAY / Gerçek Gazetesi
Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Örgütü’nde 3 Aralık Çarşamba günü yapılacak Olağanüstü kongre hazırlıkları sürerken dün de geçen dönem İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Ziraat Mühendisi Orhan Korkmaz, İlçe Başkan Adaylığını açıkladı.
Saat 12:30 sıraları Söke CHP İlçe Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında atama İlçe Başkanı avukat Ha tice Kurban, partililer ile ilçe başkan adaylarından Erkan Polat, Melda      Keskin ile adaylığını açıklaması beklenen Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Gündüz’ün de katılması dikkatlerden kaçmadı.
Orhan Korkmaz yaptığı açıklamasında özetle, “Bugün ben burada Cumhuriyet Halk Partililere Cumhuriyet Halk Partisi’ni anlatmayacağım. Çünkü biliyorum ki, şuanda burada bulunan arkadaşlarım CHP’yi benden iyi biliyorlar. Bugün en önemli görevimiz, halkımıza mevcut iktidarın talan düzenini anlatmak. Bu ülkenin Misak-ı Milli sınırlarının çok değerli olduğunu anlatmak zorundayız. Halkımızı bu iktidardan biran önce kurtarmak için he pimize büyük görevler düşüyor. Yöremize baktığımızda hem üye bazında, hem örgütümüz ile Belediye yönetimi arasında, il yönetimi arasında, Büyükşehir Belediyesi yönetimi arasında iletişim açısından hiçbir sorun olmamasına rağmen, belirli çevrelerce sanki sorunlar yaşanıyormuş gibi gösterilmeye çalışılması, bazı kişilerin partinin değil adamın adamı olduğu yönündeki değerlendirmeleri hepimizi rahatsız ediyor. Arkadaşlarla yaptığımız görüşmelerde örgüt içinde iletişim sıkıntıları yaşandığı söyleniyor. Biz yönetime geldiğimizde diğer aday olan arkadaşlarımızla, delegelerimizle ve tüm partililerimizle görüşüp bu sorunları çözeceğiz. Gerek Söke Belediyesi yönetimiyle, gerek CHP İl Örgütü’müzle, gerekse Aydın Büyükşehir yönetimiyle sürekli sıcak temaslarda bulunarak bu sorunları aşacağız. Adamın adamı, onun bunun adamı değil, partimizin ve halkımızın adamı olacağız. Partimizi köydekiyle, kenttekiyle, çiftçisiyle, işçisiyle birlikte yöneteceğiz. Bunun için de göreve ta libiz. 3 Aralık’ta yapılacak kongremizin halkımıza ve partimize hayırlı olmasını ve diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.