Pastaya hücum!..

Pastaya hücum!..

9. yaş gününde arkadaşlarıyla birlikte pastaya saldırınca ortaya renkli görüntüler çıktı


Kuşadası’nın ve Ege Bölgesi’nin tanınmış
doktorlarından İbrahim Kocaoğlu’nun oğlu Bora
9. yaş gününde arkadaşlarıyla birlikte pastaya saldırınca ortaya renkli görüntüler çıktı
Gerçek Gazetesi
Kuşadası ilginç bir doğum günü partisine sahne oldu. Ege Bölgesi’nin ve Kuşadası’nın tanınmış doktorlarından İbrahim Kocaoğlu ve Beden Eğitimi öğretmeni Banu Kocaoğlu’nun oğlu Bora’nın doğum günü partisinde, arkadaşları yaş günü pastasını elleriyle yiyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.
Ü. Naci Akdoğan Koleji’nde okuyan Bora Kocaoğlu ve sınıf arkadaşları Ayberk, Bayramcan, Mert, Selin Didem, Aslınur, Beyza, Ceren, Jessica, Deniz, Zehra mumların üflenmesinin hemen ardından pastaya elleriyle saldırdılar.
Kuşadası Aqua Fantasy’de gerçekleşen doğum günü partisiyle 9. yaş gününü kutlayan Bora Kocaoğlu’nu aile dostları “Bez Bebek” dizisinin Volkan’ı Tuğrul Arsever’de yalnız bırakmadı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı doğum günü partisinde, Büyük Kolej’in ustaları tarafından hazırlanan muhteşem doğum günü pastasının akıbeti çocukların eğlencesini ikiye katladı. Pastanın güzelliği karşısında dayanamayan Bora’nın arkadaşları, bir an doğum gününü unutup, elleriyle pastayı yemeye başlayınca,unutulmaz bir doğum günü yaşadılar.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum