Pazar yolunda kaza: 7 ölü

Pazar yolunda kaza: 7 ölü

Pazara giden köylüleri taşıyan araç uçuruma yuvarlandı: 7 ölü

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bağlı Kızıltepe Mahallesi’nden Bozdoğan merkezde kurulan halk pazarına gitmek için yola çıkan 5’i aynı aileden 7 kişiyi taşıyan otomobilin virajı alamayarak yuvarlanması sonucu 7 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Olay ilçeye bağlı Kızıltepe Mahallesini yasa boğarken hayatını kaybeden 7 kişinin cesedi uzun uğraşlar sonucu hurdaya dönen araçtan çıkarılarak otopsi için Bozdoğan’a götürüldü.
Kaza sabah saatlerinde Konaklı Mahallesi Atyaylası Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kızıltepe Mahallesi’nde ikamet eden 5’i aynı aileden 7 kişi emekli astsubay Mehmet Ali Ülgen’in (62) kullandığı Kayhan Süngül’e ait 09 YC 807 plakalı otomobil ile yola çıktı. İçersinde 7 kişinin olduğu otomobil, Konaklı Mahallesi yakınlarındaki Atyaylası Mevkii’nde keskin virajı döndükten sonra, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 40 metrelik uçuruma yuvarlandı. Otomobil demir yığınına dönerken, kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.
KAZA YAPMAMAK İÇİN ŞOFÖR BULMUŞTU
Herkesi yasa boğan kazada Kayhan Süngü’nün kaza yapan aracını yeni aldığı ve şoförlüğünü henüz geliştirmediği için aracı kullanması için aynı zamanda yakını olan Mehmet Ali Ülgen’e ricada bulunduğu öğrenildi. Bir süre önce köye sefer yapan minibüsün satılması ve köyde vasıta sıkıntısı nedeniyle aynı otomobile 7 kişinin bindiği öğrenildi. Kazanın nasıl olduğu hakkında kimse bilgi sahibi olmazken ilçedeki semt pazarına gitmekte olan 7 kişi feci şekilde yaşamını yitirdi.
Yapılan incelemede otomobilde bulunan Kayhan Süngül (25), babası Talip Süngül (60), kardeşi Gülay Süngül (19), babaannesi Hedem Süngül (75), Hedem Süngül’ün torunu Gülcan Menemenli (8) ile Durmuş Ali Madran (65) ve sürücü Mehmet Ali Ülgen’in (62) cesetleri hurdaya dönen otomobil içerisinden ekiplerin uzun uğraşları sonucu çıkarılabildi.
PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ
Kazada yaşamını yitiren 25 yaşındaki Kayhan Süngül’ün sosyal paylaşım sitesindeki profilinde yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Süngül’ün en son 8 Kasım günü “Sarmıyor artık yaşamak, oturup da azraille zar mı sallasak”, 12 Ağustos günü de “Erken gördüm hayatı,
yasamaktan çabuk yoruldum” yazılarını paylaştığı görüldü.
MEZARLAR İŞ MAKİNESİ İLE KAZILDI
Kaza sonra Bozdoğan’a adeta ateş düşerken, Kaymakam Mustafa İkbal Eşki, Belediye Başkanı Tümer Apaydın olay yerine gelerek incelemelerde bulunup köylülere taziye dileklerini ilettiler. Bu arada kazanın şoku nedeniyle olay yerinde fenalaşan ölenlerin bazı yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.
Cenazelerin defini için köyde hazırlıklara başlanırken, kazazedelerin mezarları yan yana iş makinesi ile kazıldı.

Pazara Giderken Şarampole Uçtular: 7 Ölü, System.String[]

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.