PAZARCI ESNAFI; TAYYİP ADAYLIĞINI KOYSA KAYBEDER

PAZARCI ESNAFI; TAYYİP ADAYLIĞINI KOYSA KAYBEDER

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala halkla buluşmasını sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala halkla buluşmasını sürdürüyor. Aydın genelinde pazar yerlerine yaptığı ziyaretlerde pazarcı esnafının ve halkın istek ve taleplerini dinleyen Başkan Çerçioğlu coşkuyla karşılanıyor.

Halkın Başkanı Özlem Çerçioğlu ile vatandaşlar arasında yaşanan sevgi seli görülmeye değer. Fotoğraf çektirmek ve tokalaşmak isteyen vatandaşlar ile Başkan Çerçioğlu arasında yaşanan samimi görüntüler dikkat çekiyor.

15 yıldır Aydın'ı yöneten Başkan Çerçioğlu ile pazarcı esnafı arasında yaşanan bir diyalog 31 Mart yerel seçiminin sonucunun günler öncesinden ilânı gibiydi. Anket sonuçları ve halkın yaklaşımı Özlem Çerçioğlu'nu seçimin galibi olduğunu gösteriyor. Söke Çarşamba Pazarı esnafının "Tayyip koysa kaydeder. Samimi söylüyorum, senin karşına Tayyip adaylığını koysa kaybeder" şeklindeki sözleri dikkat çekti.

Başkan Özlem Çerçioğlu'nun vatandaşlar tarafından çok sevilmesi ve rakipsiz olmasının sebebi, 15 yıldır halk odaklı projeleri hayata geçirmesinden kaynaklanıyor. Esnaf, emekli, işçi, genç, yaşlı, kadın, erkek toplumun her kesimine ulaşan Özlem Çerçioğlu'nun 4. dönemde de başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor.

Pazarcı esnafının dediği gibi; Özlem Çerçioğlu'nun karşısına rakip olarak Recep Tayyip Erdoğan çıksa kazanamaz. Herkesin Başkanı Özlem Çerçioğlu alternatifsiz ve rakipsiz olarak bir seçimden daha bileğinin hakkıyla ve halkın desteğiyle başarıyla çıkmak için gün sayıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.