PAZARCILAR İSTEDİ LEVENT BAŞKAN YAPTI

PAZARCILAR İSTEDİ LEVENT BAŞKAN YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel, CHP Söke ilçe Başkanı Hüseyin Akkaya, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, Belediye meclis üyesi adayları, partililer Cumartesi günleri kurulan Yenidoğan Mahallesindeki semt pazarına

Yenidoğan pazarında bulunan esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan Tuncel, tek tek vatandaş ve esnafla yakından ilgilendi sorunlarını dinledi.

haber-(1)-001.jpg

Geçtiğimiz günlerde yine Yenidoğan Pazar yerini ziyaret esnasında talepde bulunan pazarcılar çok zor durumda olduklarını belirterek pazarın bir bölümüne tuvalet yapılmasını istemişlerdi. Levent Tuncel bu soruna el atacak çözüme kavuşturdu. 

haber-(4)-001.jpg
PAZARCI ESNAFI ; "PAZAR İÇİNE SEYYAR TUVALET DEDİK HEMEN YAPILDI"

Yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar,”Levent Başkanımızı tebrik ediyoruz. Geçen hafta pazaryerimize yapmış olduğu ziyaretten sonra tuvalet ihtiyacımızı kendisine ilettik. Yakın çevrede vatandaşların ve esnafın ihtiyaçlarını giderebilecek bir tuvaletin olmaması sıkıntı yaratıyordu. Geçen hafta söz veren Levent Tuncel’in sözünü yerine getirdiğini bu hafta pazara geldiğimizde gördük. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Görüyoruz ki Levent Tuncel ve Büyükşehir Belediye Başkanımız halka hizmet etmek için el ele gönül gönüle vermişler.  Büyükşehir Belediyesi tarafından pazaryerimize konulan tuvaletten dolayı vatandaşlarımız ve pazarcı esnafımız çok rahatladı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Pazarcılar istemiş oldu Levent Başkan yerine getirmiş oldu. Alllah kendisinden razı olsun.” dediler

haber-(2)-001.jpg
CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI AKKAYA, “UYUM İÇERİSİNDE EL BİRLİĞİYLE HALKIMIZA HİZMET EDİYORUZ”


CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya,”geçtiğimiz günlerde Levent Başkanımız ile birlikte Yenidoğan Pazar yerini ziyaret etmiştik.  Zaten pazarda durumların zor olduğu işlerin iyi gitmediğini söylemişlerdi. Vatandaşlarla yaptığımız sohbetlerde ceplerinde adeta yangın olduğunu söylemişlerdi. Bunun yanı sıra bir takım yerel sıkıntılar olduğunu tespit ettik. Özellikle pazarın içerisinde kurulan yolda çok ciddi sıkıntılar olduğunu gördük. Ve uzun zamandır pazarcı esnafın ve vatandaşların ihtiyaçlarını giderecek bir tuvalet olmadığını tespit ettik. Bu konuda Levent Başkan Büyükşehir ekipleriyle bağlantıya geçerek pazarcılarımızın ve halkımızın bu tuvalet mağduriyetini gidermiş oldu. Uyum içerisinde el birliğiyle halkımıza hizmet ediyoruz “dedi.

haber-(3)-001.jpg
TUNCEL; “BİZİM İŞİMİZ SÖKE, GÜCÜMÜZ SÖKE”

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel, ”Pazarcılarımız bizim için çok önemlidir. Başımızın üstünde yeri vardır. Söke’de pazaryerleriyle ilgili çok güzel projelerimiz var. Sebze ve Mevyeciler Odası Başkanımızla birlikte pazarcı dostlarımız için projelerimizi birlkte hazırlıyoruz. Çok rahat bir ortamda bu mesleği yapmaları için elimizden geleni yapacağız. Bizden talepleri oldu bizde derhal büyükşehir belediyesiyle bağlantıya geçip bu mağduriyetlerini gidermiş olduk. Bizim işimiz Söke, gücümüz Söke. Biz seçimlerden sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte Söke için makro projelere imza atacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.