Pişkinliğin bu kadarına da pes!!!

Pişkinliğin bu kadarına da pes!!!

AKP milletvekilinin karındaşı Fetö şüphelisi ama...

Gerçek Gazetesi/Durmuş TUNA

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un, sosyal medya hesabından yaptığı Fetö konulu saçma sapan açıklamaları Aydın’da gündem oldu. 

Yavuz’un paylaşımlarında, Fetö şüphelisi olarak gözaltına alınan ve günlerce nezarette tutulan kardeşi Çetin Yavuz’u ve amcasının oğlu Hasip Yavuz’un oğlu olan yeğeni Hasan Yavuz’u unuttuğu anlaşıldı.  

Yavuz’u savunmaya çalışan yandaş sosyal medya hesabından “Metin Yavuz’un bilinen bir Fetö soruşturması yok!” şeklindeki haber de güldürdü. 
Kendi ailesindeki Fetö şüphelilerine bakmayıp; başkalarında Fetö bağlantısı arama telaşına düşen ve iftira içerikli paylaşımlar yapmaktan kaçınmayan Metin Yavuz’un aynaya bakmasını isteyen Aydın halkı; “Kardeşi ile yeğeninin Fetö bağlantılarını görmezden gelip; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu Fetö ile ilişkilendirmeye çalışan Metin Yavuz önce karındaşı olan Çetin’in  Fetö şüphelisi olduğunu ve halen daha yargılandığını unutmasın” dediler. 

Aydın’ın çözüm bekleyen bir çok sorunu varken ve aciliyet gerektiren bu sorunları çözmek için çalışmak yerine gündem değiştirmeye yönelik çaba içerisine girmekle suçlanan Metin Yavuz’un davranışı “yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış” dedirtti. 

Yavuz’un aile bireyleri arasında, birinci ve ikinci dereceden FETÖ şüphelileri olduğu için milletvekili adayı gösterilmesini istemeyen AK Parti içindeki muhalif kesim; kardeşi ile yeğeni hakkında onlarca haberin yapılmasını sağlamış ve bu konuda Aydın’da el ilanı dağıttırmışlardı.

whatsapp-image-2019-07-15-at-21.22.16.jpeg

whatsapp-image-2019-07-15-at-21.24.51.jpeg

whatsapp-image-2019-07-15-at-21.24.55.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.