Polisi vuran zanlı yaralı olarak yakalandı

Polisi vuran zanlı yaralı olarak yakalandı

Aydın’ın Germencik ilçesinde oğlunu gözaltına almaya gelen polis memurunu av tüfeğiyle vurarak yaralayan zanlı, 7 saat sonra yaralı olarak yakalandı.

Germencik’e bağlı Yenimahalle Uzun Sokak’ta meydana gelen olayda, hakkında yakalama kararı bulunan G.G’yi (17) gözaltına almak için adresine giden 19 yıllık polis memuru Serdar Mutluer (41), şüpheli ile aynı adı taşıyan babası G.G. (43) tarafından av tüfeğiyle kasığından vurularak ağır yaralanmıştı. Olaydan sonra kayıplara karışan baba ve oğlunun yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Özel Harekat ekiplerinin de katılımıyla başlatılan operasyonda mahalle giriş çıkışlara kapatıldı ve evler tek tek aranmaya başlandı. Saat 16.00 sıralarında baba G.G’nin bulunduğu adresi tespit eden polis ekipleri, teslim ol çağrısı yaptı. G.G’nin çağrıya ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada karnına isabet eden kurşunla yaralanan G.G., ambulansla Germencik Devlet Hastanesine kaldırıldı, ilk tedavisinin ardından ise ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Sürekli olarak kalp masajı yapılan G.G’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

MAHALLE KARIŞTI
Polis memuru Serdar Mutluer’i ağır yaralayan baba G.G’nin yaralı olarak yakalanmasının ardından mahallede gergin anlar yaşandı. Zanlının vurulmasına tepki gösteren yakınları ile polis arasında tartışma yaşandı. Gerginliğin büyümemesi için il merkezinden Germencik’e çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi.
Bu arada, Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren polis memuru Serdar Mutluer’in de hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.