Polisler nefes kesen takip sonucu şüpheli aracı yakaladı

Polisler nefes kesen takip sonucu şüpheli aracı yakaladı

Polisler nefes kesen takip sonucu şüpheli aracı yakaladı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde polisten kaçan sürücü nefes kesen takip sonucu yakalandı. Otomobil didik didik aranırken sabıkalı sürücü gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Arslanlı Mahallesi yakınlarında devriye gezen sivil polis ekipleri, şüpheli bir aracı fark etti. Polisi gören sürücü kaçmaya başlayınca polisler de kaçan otomobilin peşinde düştü. Dur ikazlarına rağmen kaçmaya devam eden otomobili yakalamak polislerin anonsu üzerine bölgedeki tüm ekipler de aracı yakalamak için aracın peşine düştü. Polislerin nefes kesen takibi sonucu yakalanan aracın sürücüsü A.E. (30) gözaltına alınırken şahsın hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanımı ve satma gibi değişik suçlardan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.
Uyuşturucu sevkiyatında kullanıldığından şüphelenilen aracın ilk araması olay yerinde yapılırken, otomobil daha detaylı incelenmek üzere polis merkezine çekildi.
Öte yandan sürücü ve otomobilde bulunan 2 kişi gözaltına alınırken, dur ikazlarına uymamaktan dolayı da sürücüye ve araç plakasına cezai işlem yapıldı.
Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü ve gözaltına alınan zanlıların da sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.