Priene Outlet eski günlerine dönüyor

Priene Outlet eski günlerine dönüyor

Priene Outlet eski günlerine dönüyor


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
2005 yılında Ege Bölgesi"nin ilk outleti olarak kurulan ve bünyesinde dev markaları barındıran Priene Outlet, müşterilerine sınırsız ürün yelpazesi ile en cazip alışveriş imkanlarını sunuyor.
Söke-Milas Karayolu üzerindeki 30 bin metrekare alan üzerine kurulan ve dev marka zincirleri ile örülü olan Prine Outlet, günde 7 bin 500"den fazla müşterinin akınına uğruyor.
Ülke genelinde de tanınmış cafeterya ve restaurantların bünyesine katılmaları ve günden güne değişen ve yenilenen yüzüyle adeta cazibe merkezi haline gelen Priene Outlet, eski günlerine dönüyor.
10 yıldır verdiği hizmetle markalaşan Priene Outlet, turistler, gurbetçiler ve tatilcilerin vazgeçilmez alışveriş merkezi haline geldi. Sabah saat 9"dan akşam 22"ye kadar Türkiye"den ve yurtdışından gelen müşterilerine hizmet sunan Priene Outlet, fiyat avantajları ile de büyük beğeni ve ilgi topluyor. Her geçen gün daha çok marka ve kaliteli ürünün yanısıra gerçek outlet fiyatları ile de müşterilerin ilgi odağı haline gelen Prine Outlet, yaz günlerinin sonuna kadar sürecek olan Panayır Günleri"nde çok özel fiyatlar ve indirimli ürünlerle turizm sezonunu dolu dolu geçiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.