Pulluk operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Pulluk operasyonunda 5 kişi tutuklandı

BEŞ İLDE EŞ ZAMANLI DÜZENLENEN OPERASYONLAR KAPSAMINDA GÖZALTINA ALINAN 15 KİŞİDEN BEŞİ TUTUKLANDI

Gerçek Gazetesi
Aydın Emniyet Müdürlüğü tarafından önceki gün Köşk ilçesi merkezli 5 ilde organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında gözaltına 15 kişiden beşi tutuklandı.
Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Köşk ilçesi ve köyleri ile Erzurum, İzmir, Kütahya ve Düzce'de de eşzamanlı olarak düzenlenen 'Pulluk' kod adlı operasyonlar kapsamında 15 kişi gözaltına alındı. Sorgulamaları tamamlandıktan sonra Aydın Adliyesi'ne sevk edilen zanlılardan Ümit D, Ali Ş, Ahmet A, İhsan Y. ve İbrahim B. tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevine gönderildi. Diğer 10 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, olayla ilgili olarak aranan Ö.Y. isimli kişi Denizli'de yakalanarak Aydın'a getirildi.
Öte yandan; zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalar sırasında ele geçirilen çeşitli markalarda 5 adet silah, silahlara ait fişek, bilgisayar kasası, çok miktarda dolu senet ve çek yaprakları, 90 bin litre sahte zeytinyağı ve ayçiçek yağına ise el konulduğu bildirildi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.